badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Soraya de Visch Eijbergen reaches quarter finals at Yonex Belgian International

I'm incredibly happy to be through to the quarter finals of the Yonex Belgian International!

Soraya de Visch Eijbergen reaches quarter finals at Yonex Belgian International - badmintonline.nl
© badmintonline.nl
Soraya de Visch Eijbergen reaches quarter finals at Yonex Belgian International - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

 

This afternoon I played against Luise Heim (WR 272) from Germany. While the scores don't really reflect it (18-21 and 15-21), I felt I was in control in both games. In the second game I was able to create a 2-4 point distance between me and Luise and graduate to the next match of the day. Jelle Maas, thank you for coaching me!

Against Mette Poulsen (WR 72) from Denmark, I knew it was going to be a different kind of match. She'd played a three-game match against Linda Zetchiri [3] earlier today, exceeding an hour of court-time.

In the first game I was trailing up until we reached 17-17 from where I accelerated to 18-21. In the second game Mette took the lead straight from the start and didn't let go (21-17). The third game I was focused on creating and keeping a lead. After the mid-game interval I was off to victory, scoring an unbelievable 8 consecutive points, winning the match 10-21. Ruben Jille, thank you for coaching me!

This all means I'm through to the quarter finals where I will meet fifth-seed Rong Schafer from the USA. She's 8 years my senior and holds a number 33 (career high) spot on the world ranking. This'll be our first match and I'm curious to see how I can answer her experience in tomorrow's quarter final.

geplaatst door

verkregen via Soraya de Visch Eijbergen

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws