badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
5 en 6 maart Geldropse Open 2016 - BC Geldrop
© BC Geldrop

5 en 6 maart Geldropse Open 2016

5 en 6 maart Geldropse Open 2016 - BC Geldrop
© BC Geldrop +

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart 2016 organiseert Badmintonclub Geldrop haar zesenveertigste editie van de Geldropse Open Kampioenschappen.

Ook in 2016 willen we er net zo'n succes van maken als in 2015. Net als afgelopen jaar zullen alle onderdelen in principe in poules starten, waardoor je verzekerd bent van een weekend vol met wedstrijden!

Er wordt gespeeld in de categorieën 1-4-6-8. Het toernooi is onderdeel van het Regio Toernooien Circuit, dus je kunt punten verdienen voor de Nationale Ranglijst Badminton (in Nederland). Deelname kost per onderdeel 8 euro (9 euro in de hal), maar daar krijg je twee dagen vol spannende wedstrijden en gezelligheid voor terug! Nieuw dit jaar is dat er in alle categorieën geldprijzen te verdienen zijn.

Schrijf je uiterlijk 14 februari 2016 in via toernooi.nl. Daar vind je ook het reglement met meer informatie. We hopen je in maart in Sporthal De Kievit in Geldrop (vlakbij Eindhoven) te mogen verwelkomen!

geplaatst door

verkregen via BC Geldrop

vorig artikel

Gaat 2015 de boeken in door verlies en afbrokkeling?

2 jaar geleden

volgend artikel

Bossche Badmintondagen 2016 in aantocht!

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 37 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws