badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Mulder vs Mulder: badminton' en is gemaakt door NOS
© NOS

Mulder vs Mulder: badminton

Deze afbeelding hoort bij 'Mulder vs Mulder: badminton' en is gemaakt door NOS
© NOS+

Michel en Ronald Mulder gaan als bloedfanatieke tweelingbroers dagelijks met elkaar de strijd aan. De schaatstweeling houdt van een spelletje en neemt het net als bij de Winterspelen van Sotsji, twee jaar geleden, ook nu tegen elkaar op.

Na vier krachtmetingen is de stand 2-1 in het voordeel van Michel, aangezien het roeien geen winnaar opleverde. Mulder en Mulder worden door badmintonsters Selena Piek en Eefje Muskens onder vuur genomen, waarna zij een potje tegen elkaar spelen.

door

via NOS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws