badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Ruim 125 spelers voltooien Start-Best jeugdtoernooi Alouette' en is gemaakt door BC Alouette
© BC Alouette

Ruim 125 spelers voltooien Start-Best jeugdtoernooi Alouette

Deze afbeelding hoort bij 'Ruim 125 spelers voltooien Start-Best jeugdtoernooi Alouette' en is gemaakt door BC Alouette
© BC Alouette+

Er hadden zich ruim 145 spelers aangemeld, maar door de slechte weersvoorspellingen en weersomstandigheden hadden zich ruim 20 spelers afgemeld. De rest is over de gladde wegen naar Best gekomen om voor de prijzen en titels te strijden.

Doordat er spelers hadden afgemeld door het slechte weer moesten diverse poules opnieuw geloot en gepland worden. De dag begon rond 9.00 uur met de eerste partijen, waarna alle partijen over de gehele dag gespeeld werden. Eerst was het de beurt aan de singlepartijen. Alle spelers deden hun stinkende best om als winnaar uit de poule te komen en in het afvalschema door te gaan. In de namiddag werden hiervan de finales gespeeld en werden de eerste winnaars bekend. In de middag en avond was het de beurt aan de dubbelpartijen, waarbij ook weer iedereen hun stinkende best deed om eerste te worden. Om 17.30 uur werden de finales de baan op gestuurd om de nummers één en twee te gaan bepalen. Om 18.30 uur was het toernooi dan ook ruim op tijd klaar.

Nog even de prijsuitreiking en iedereen kon weer naar huis, maar zoals elk jaar werd er ook weer een grote beker uitgereikt. Deze gaat naar de best presterende vereniging. Het was dit jaar erg spannend wie het zou worden. Ook dit jaar ging het tussen BC'67 Veghel en BC Alouette. BC Alouette is de nieuwe winnaar van deze wisselbeker geworden.

door

via BC Alouette
vorig artikel

Zure druiven voor VELO

11 maanden geleden

volgend artikel

Tweemaal winst voor DKC in dubbelweekend

11 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws