SportSport

Mia Audina twijfelt over terugkeer

Mia Audina twijfelt over terugkeer

Mia Audina is er niet meer zo zeker van of ze terug wil keren in het internationale badminton. Begin juni liet de tweevoudig olympisch zilveren medaille-winnares weten zich klaar te willen stomen voor de Spelen van 2012 in Londen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

"Mia is enthousiast begonnen en is ook wel bezig geweest. Maar er zijn wat beren op haar pad gekomen. Ze twijfelt nu wel een beetje of ze het wel of niet zal doen", aldus technisch directeur Martijn van Dooremalen van de badmintonbond vrijdag bij de Dutch Open in Almere.

Audina doet niet mee aan het Dutch Open en het is ook niet duidelijk wanneer ze wel zal gaan spelen. Van Dooremalen meent dat de geboren Indonesische voor het einde van het jaar de knoop moet hebben doorgehakt. "Ze moet volgend jaar wel haar toernooien gaan spelen om zich straks voor de Olympische Spelen te kunnen kwalificeren", aldus de technisch directeur.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!