SportSport

EK Badminton flashmob in Amsterdam weergaloos succes!

EK Badminton flashmob in Amsterdam weergaloos succes!

Badminton Nederland regisseerde vandaag een flashmob op station Amsterdam Centraal. De opkomst van deze vooraf breed aangekondigde flashmob was met 12 mensen een regelrechte publiciteitsknaller.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

EK-organisatie: "Flashmob EK Teams succes"

Stipt om 12:00 uur was het dan zover; centraal station Amsterdam werd omgetoverd tot een heus badmintonveld! Samen met de EK organisatie, studenten, fanatieke badmintonners die speciaal voor de flashmob naar Amsterdam kwamen en op de beats van de muziek, werd de flashmob een succes!

Om 11:00 uur waren de voorbereidingen van de flashmob in volle gang. Zijn alle shirtjes daar? Hebben we de shuttles, het net en de rackets? Nadat alles dubbel gecheckt werd, iedereen zijn rol kende en een mooi Yonex shirt aan had, vertrokken we om 11:30 uur bepakt en bezakt richting centraal station Amsterdam. Bij aankomst werden we blij verrast door twee fanatieke badmintonners die speciaal naar Amsterdam gekomen waren om mee te komen doen met de flashmob.

Onder het toeziend oog van de politie ging om 12:00 stipt de muziek aan, werd het net uitgerold en begonnen de eerste studenten te badmintonnen meteen gevolgd door de volgende studenten. Onder leiding van "coach" Wim van Beusekom, projectleider evenementen Topscore Amsterdam,die fanatiek de datum van het EK Badminton Landenteams riep (14-19 februari), gingen de studenten en de organisatie verschillende badminton oefeningen doen.

Op het begin keken de aanwezige mensen toe, maar nadat een lieve oude meneer toch besloot mee te doen, werden steeds meer mensen enthousiast en gingen een shuttletje mee slaan. Na een kwartier fanatiek badmintonnen kwam de flashmob tot een einde. Al met al kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagde flashmob was, waarbij we hopen dat die de toon heeft gezet voor een top EK Teams 2012! Graag willen we alle mensen op centraal station Amsterdam die mee hebben gebadmintond bedanken!

Bron: eurobadminton.nl

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!