clubzoeker

Piet Bitters roots bij INDOmania 4

Piet Bitters roots bij INDOmania 4

De Melkweg en Stichting INDOmania presenteren op maandag 9 april (Tweede Paasdag) voor het eerst een grootschalig evenement met Indische muziek, performances, literatuur, film, beeldende kunst en natuurlijk erg lekker Indisch eten onder de noemer INDOmania 4.

Ken je BV Shuttle Up al?

Met o.a. Diederik van Vleuten, Adriaan van Dis, Loïs Lane en vele anderen. Elke zaal in de Melkweg krijgt een ander Indisch karakter: van oud koloniaal tot extreme modern Asian. Er zal een culinair walhalla plaatsvinden onder leiding van S.I.R. (Selected Indonesian Restaurants), het neusje van de zalm van Indische restaurants uit Nederland. In de Cinema worden Indische filmmakers aan het woord gelaten en worden er premières vertoond van herontdekt filmmateriaal uit Indië. In de Oude Zaal maken dichters, theatermakers én een buitengewoon hoogleraar hun opwachting en spelen Xavier Boot en altvioliste Esther Apituley klassieke muziek.

Diverse Indische topgitaristen zullen onder de noemer Guitar-ManIA muziek ten gehore brengen die gebaseerd is op de oorspronkelijke vaderlandse Indo-rock. Guitar-ManIa bestaat o.a. uit: Arnold van Dongen (Ilse de Lange, Loïs Lane), Erwin van Ligten (Julya Lo'ko) Rudy de Queljoe, Patrick Drabe en Marcel Fisser. De speciaal voor dit event geformeerde INDOmania-band zal de gitaristen begeleiden.

Ook de fantastische Monique & Suzanne Kleman treden nog een keer, samen met hun band (bestaande uit Arnold van Dongen, Rob van Dongen, Eveline Carels, William Nuruwe en Sandra Sahupala), op in de meest Indische bezetting tijdens het bestaan van Loïs Lane.

Daarnaast zal de magnifieke Monica Akihary haar opwachting maken samen met haar trio Brouwer-Akihary-Bhattacharya en hebben harpiste Lavinia Meijer en pianist Feiko Deutekom speciaal voor INDOmania 4 een nieuw programma samengesteld.

 • Klik hier voor het hele artikel.
 • QR-code voor dit artikel

  QR-code

  Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

  Handige informatie over badminton

  In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

  Reacties
  StudentenlevenStudentenleven

  badmintonline.nl op YouTube

  We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

  Recente artikelen
  Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

  Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

  Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

  12 july 2024

  Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

  Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

  Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

  26 june 2024

  Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

  Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

  Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

  25 june 2024

  Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

  Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

  Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

  13 june 2024

  Vond je dit leuk om te lezen?

  Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!