SportSport

Tijd voor Actie evenement op 23 juni in Wateringen

Tijd voor Actie evenement op 23 juni in Wateringen

In navolging op de succesvolle actie Lock me Up - Free a Girl voor Stichting Stop Kindermisbruik presenteert singer/songwriter Jennifer Cooke op zaterdag 23 juni het Tijd voor Actie Evenement in Wateringen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De Lock me Up actie, georganiseerd door The Red Sun in Amsterdam, haalde maar liefst ruim 119.000 euro op voor de stichting. Tijd voor Actie wil met een gevarieerd programma, topsporters en goede optredens in totaal 20.000 euro ophalen. Men is op de goede weg want begin juni stond de teller op de actiepagina al ruim boven de 4.500 euro, bij elkaar gebracht door losse donaties aan het initiatief.

Het evenement van 23 juni zal in het teken staan van sport, muziek en uiteraard de vrijheid van kinderen. Zangeres Jennifer Cooke zal diverse optredens verzorgen evenals Wiep Laurenssen (bekend geworden van The Voice of Holland). Nationale badmintontoppers zullen demonstraties en clinics verzorgen, de brassband van Diamant College uit Den Haag gaan een spetterende show weggeven evenals dansgroep Streetmix. Ook zal topbokster Nouchka Fontijn acte de presence geven en aanwezig zijn in Wateringen.

Er zullen ook diverse verkoopkraampjes aanwezig zijn, een loterij gehouden worden en diverse activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Diverse sponsoren hebben artikelen beschikbaar gesteld voor een grote veiling tijdens het evenement.

De gehele opbrengst van 23 juni zal ten goede komen aan Tijd voor Actie en dus Stichting Stop Kindermisbruik. De stichting ondersteunt projecten die tot doel hebben kinderhandel en seksueel misbruik te voorkomen of te bestrijden. Deze projecten worden uitgevoerd door lokale partnerorganisaties in binnen- en buitenland.

Iedereen die een steentje bij wilt dragen om kinderen wereldwijd te bevrijden uit de prostitutie moeten zeker een kijkje komen nemen op dit spectaculaire evenement, entree is gratis!

Programma Tijd voor Actie Evenement

 • 11:00-11:15 Opening door Jennifer Cooke
 • 11:15-12:15 Badminton
 • 12:15-12:45 Optreden Jennifer Cooke
 • 12:45-13:45 Badminton
 • 13:45-14:15 Brassband Diamant College
 • 14:15-14:30 Dansgroep StreetMix
 • 14:30-15:15 Veiling
 • 15:15-15:45 Optreden Wiep Laurenssen
 • 15:45-16:15 Sport (bekendmaking volgt via site)
 • 16:15-16:30 Slotoptreden Jennifer Cooke/Wiep Laurenssen
 • 16:30-16:45 Afsluiting Brassband Diamant College
 • 16:45-17:00 Afsluiting en dankwoord

Alle informatie over de actie staat op de website. De actiepagina waar men geld kan doneren vind je hier.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Badminton Nederland lanceert vanaf het seizoen 2023-2024 een nieuwe landelijke jeugdcompetitie. Met een nieuwe landelijke…

18 maart 2023

Meest gemaakte denkfouten van Nederlandse badmintonspelers

Meest gemaakte denkfouten van Nederlandse badmintonspelers

Zolang ik me kan herinneren willen Nederlandse spelers punten halen voor de ranglijsten. Om dat te kunnen doen moet je veel…

13 maart 2023

DKC en Duinwijck spelen finale landskampioenschap Nederlandse Badminton Eredivisie in Den Bosch

DKC en Duinwijck spelen finale landskampioenschap Nederlandse Badminton Eredivisie in Den Bosch

Tijdens een zinderende tweede halve finale tussen DKC en Almere heeft de Haagse thuisploeg genoeg punten binnengesleept voor een…

11 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!