SportSport

Badminton Amersfoort Noord investeert niet alleen in Google Adwords, maar ook in nieuwe hoofdtrainer

Badminton Amersfoort Noord investeert niet alleen in Google Adwords, maar ook in nieuwe hoofdtrainer

Badmintonvereniging BAN is er op de valreep voor de start van het nieuwe badmintonseizoen toch in geslaagd een nieuwe trainer aan te trekken voor haar hoogste vier competitieteams.

Ken je NSBC Stuban al?

Eric Wanjon neemt de training en coaching van de eerste vier BAN-teams komend seizoen voor zijn rekening.

Eric is een gedreven trainer met een uitgebreid badmintonverleden. Niet alleen beoefende hij zelf de sport op hoog niveau en gaf hij veel badmintontrainingen. Hij heeft ook ruime ervaring in het geven van hockey- en voetbaltrainingen. Hij is dus een veelzijdige, zeer ervaren en gemotiveerde oefenmeester. Eric ziet uit naar het komende seizoen bij BAN en een goede, sportieve samenwerking met de competitiespelers, de andere trainers, het bestuur en alle andere BAN-leden.

Eric wil met zijn training en zijn coaching bij de competitiewedstrijden een duidelijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het spelpeil van 'zijn' BAN-teams. Daarbij vindt hij het belangrijk dat de spelers steeds meer inzicht krijgen in het spel, een wedstrijd kunnen analyseren, hun eigen sterke en zwakke punten (her)kennen en ook die van hun tegenstander en daardoor steeds beter gaan spelen en goede resultaten boeken.

Eric Wanjon heeft inmiddels zijn eerste training aan de BAN-teams verzorgd, de eerste van een hopelijk lange, succesvolle reeks.

Het BAN-bestuur is erg blij met de komst van Eric, wenst hem alle succes en veel goede sportieve wedstrijden toe.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!