SportSport

Badminton Amersfoort Noord investeert niet alleen in Google Adwords, maar ook in nieuwe hoofdtrainer

Badminton Amersfoort Noord investeert niet alleen in Google Adwords, maar ook in nieuwe hoofdtrainer

Badmintonvereniging BAN is er op de valreep voor de start van het nieuwe badmintonseizoen toch in geslaagd een nieuwe trainer aan te trekken voor haar hoogste vier competitieteams.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Eric Wanjon neemt de training en coaching van de eerste vier BAN-teams komend seizoen voor zijn rekening.

Eric is een gedreven trainer met een uitgebreid badmintonverleden. Niet alleen beoefende hij zelf de sport op hoog niveau en gaf hij veel badmintontrainingen. Hij heeft ook ruime ervaring in het geven van hockey- en voetbaltrainingen. Hij is dus een veelzijdige, zeer ervaren en gemotiveerde oefenmeester. Eric ziet uit naar het komende seizoen bij BAN en een goede, sportieve samenwerking met de competitiespelers, de andere trainers, het bestuur en alle andere BAN-leden.

Eric wil met zijn training en zijn coaching bij de competitiewedstrijden een duidelijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het spelpeil van 'zijn' BAN-teams. Daarbij vindt hij het belangrijk dat de spelers steeds meer inzicht krijgen in het spel, een wedstrijd kunnen analyseren, hun eigen sterke en zwakke punten (her)kennen en ook die van hun tegenstander en daardoor steeds beter gaan spelen en goede resultaten boeken.

Eric Wanjon heeft inmiddels zijn eerste training aan de BAN-teams verzorgd, de eerste van een hopelijk lange, succesvolle reeks.

Het BAN-bestuur is erg blij met de komst van Eric, wenst hem alle succes en veel goede sportieve wedstrijden toe.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!