badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Dubbelweekend voor Wateringse club

Komend weekend 16 en 17 oktober speelt van Zundert / VELO een zogenaamd dubbelweekend in de badminton eredivisie.

Op zaterdagavond 16 oktober om 19:00 uur ontvangt het team van coach Ciraar Slaats BV Almere. Almere is een belangrijke kandidaat geworden om de playoffs te halen, met de gehaalde versterkingen is de kans groot dat ze dit gaan halen.

Deze wedstrijd zal dus garant staan voor spektakel, Almere die punten wil pakken tegen de titelkandidaat en van Zundert / VELO die de stijgende lijn wil doorzetten... wat zal het worden?

Op zondagmiddag 17 oktober om 13:00 uur (let op dit was 14:00 uur!!) speelt van Zundert / VELO de tweede uitwedstrijd. De wedstrijd in Den Haag tegen BC DKC zal voor velen een speciaal gevoel geven. Degradatiekandidaat BC DKC zal alles uit de kast trekken om het VELO moeilijk te maken, met name op vocaal gebied en aanmoedigingen staat er wat te wachten voor VELO. Voor meerdere mensen van VELO zal het een soort van “thuiskomen” zijn, onder andere Dennis van Daalen de Jel, Ginny Severien, Ciraar Slaats en manager Robin Albersen hebben hier hun verleden liggen.

Dit weekend

  • Van Zundert / VELO – BV Almere 16 oktober 19:00 uur
  • BC DKC – Van Zundert / VELO 17 oktober 13:00 uur

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 31 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws