badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Aangekomen in Tallinn - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Aangekomen in Tallinn

Aangekomen in Tallinn - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Na een lange dag reizen ben ik vandaag samen met 8 andere spelers en onze coach Gerben aangekomen in de hoofdstad van Estland, Tallinn.

We vlogen eerst van Schiphol naar Frankfurt. Ik zat naast judoka Elco van der Geest en zijn coach. Ze vlogen na Frankfurt door naar Azerbeidzjan voor een Master toernooi. Leuk om te praten met een topsporter uit een andere tak van sport. Hij probeert zich voor Belgiƫ te plaatsen voor de Olympische Spelen van Londen en dat zal hem absoluut gaan lukken!

Na een korte stop op Frankfurt zijn we overgestapt op een ander vliegtuig en vanuit daar doorgevlogen naar het ijskoude Tallinn. De voorspelling voor het weekend is niet al te best. Ze verwachten een middagtemperatuur van -15 graden en er ligt nog een dik pak sneeuw.

Eenmaal in het hotel aangekomen zijn we wat gaan eten en daarna ben ik de fitness in gegaan om de reis eruit te fietsen en wat oefeningetjes te doen. Morgen om 14.30 uur spelen Dave en ik onze eerste wedstrijd tegen twee jongens uit Litouwen. Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen hier!

geplaatst door

verkregen via Jorrit de Ruiter

vorig artikel

Er wordt nu al gewerkt aan ORO 2011

7 jaar geleden

volgend artikel

Geen coaching voor spelers van de Nationale Selectie

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 21 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws