badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Raar wereldje

Afgelopen paar dagen ben ik met stomheid geslagen over de reacties van vele mensen in badmintonland. Onze badmintonbond zwijgt in alle talen over elk probleem en ze krijgen door het zwijgen nog allerlei idioten achter zich die de bond gaan verdedigen voor hun inactief zijn.

Raar wereldje - badmintonline.nl
© badmintonline.nl
Raar wereldje - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Walter is slachtoffer en dat wordt omgebogen naar de bond. Dus Walter, wat zeur je nou? Kan je dan niet inzien dat dit gewoon de manier is waarop mensen binnen onze sport met elkaar omgaan?

En Peter, jij bent ook gewoon een zeur. Laat de ouwe spelers gewoon vallen: het gaat toch niet om mensen in deze sport, het gaat om de knikkers. Het gaat zelfs nog minder om de prestaties, het gaat om de baan die mensen hebben bij de bond.

Van de week nog een gesprek gehad met Fred over de minitop die we wilden doen. Dit hadden we besproken op de Dutch Open, want wij hadden alletwee een aantal gedachten hoe we China konden gaan aanpakken en wilden daar met andere trainers over praten. In ons gesprek kwam naar voren dat veel trainers wel in de wandelgangen iets tegen ons zeggen, maar niet als het er op aan komt. Shit, daar moet je dan de oorlog mee winnen!

De trainers die wilden komen naar de minitop kwamen uit het buitenland... Het buitenland! België, Duitsland, Denemarken en Italië. Wat is er aan de hand in ons land dat als ik iets in het Nederlands schrijf op een site in Holland, dat buitenlanders vragen of ze mogen komen meeluisteren? Dáár is dus wel belangstelling voor het onderwerp wat Fred en ik willen aankaarten.

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Dubbelweekend voor BC DKC

8 jaar geleden

volgend artikel

Tiger Woods naar de Dutch Open: luchtruim gesloten

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws