SportSport

Raar wereldje

Raar wereldje

Afgelopen paar dagen ben ik met stomheid geslagen over de reacties van vele mensen in badmintonland. Onze badmintonbond zwijgt in alle talen over elk probleem en ze krijgen door het zwijgen nog allerlei idioten achter zich die de bond gaan verdedigen voor hun inactief zijn.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Walter is slachtoffer en dat wordt omgebogen naar de bond. Dus Walter, wat zeur je nou? Kan je dan niet inzien dat dit gewoon de manier is waarop mensen binnen onze sport met elkaar omgaan?

En Peter, jij bent ook gewoon een zeur. Laat de ouwe spelers gewoon vallen: het gaat toch niet om mensen in deze sport, het gaat om de knikkers. Het gaat zelfs nog minder om de prestaties, het gaat om de baan die mensen hebben bij de bond.

Van de week nog een gesprek gehad met Fred over de minitop die we wilden doen. Dit hadden we besproken op de Dutch Open, want wij hadden alletwee een aantal gedachten hoe we China konden gaan aanpakken en wilden daar met andere trainers over praten. In ons gesprek kwam naar voren dat veel trainers wel in de wandelgangen iets tegen ons zeggen, maar niet als het er op aan komt. Shit, daar moet je dan de oorlog mee winnen!

De trainers die wilden komen naar de minitop kwamen uit het buitenland... Het buitenland! België, Duitsland, Denemarken en Italië. Wat is er aan de hand in ons land dat als ik iets in het Nederlands schrijf op een site in Holland, dat buitenlanders vragen of ze mogen komen meeluisteren? Dáár is dus wel belangstelling voor het onderwerp wat Fred en ik willen aankaarten.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Badminton Nederland lanceert vanaf het seizoen 2023-2024 een nieuwe landelijke jeugdcompetitie. Met een nieuwe landelijke…

18 maart 2023

Meest gemaakte denkfouten van Nederlandse badmintonspelers

Meest gemaakte denkfouten van Nederlandse badmintonspelers

Zolang ik me kan herinneren willen Nederlandse spelers punten halen voor de ranglijsten. Om dat te kunnen doen moet je veel…

13 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!