Raar wereldje

Raar wereldje

Afgelopen paar dagen ben ik met stomheid geslagen over de reacties van vele mensen in badmintonland. Onze badmintonbond zwijgt in alle talen over elk probleem en ze krijgen door het zwijgen nog allerlei idioten achter zich die de bond gaan verdedigen voor hun inactief zijn.

Ken je Swift '64 al?

Walter is slachtoffer en dat wordt omgebogen naar de bond. Dus Walter, wat zeur je nou? Kan je dan niet inzien dat dit gewoon de manier is waarop mensen binnen onze sport met elkaar omgaan?

En Peter, jij bent ook gewoon een zeur. Laat de ouwe spelers gewoon vallen: het gaat toch niet om mensen in deze sport, het gaat om de knikkers. Het gaat zelfs nog minder om de prestaties, het gaat om de baan die mensen hebben bij de bond.

Van de week nog een gesprek gehad met Fred over de minitop die we wilden doen. Dit hadden we besproken op de Dutch Open, want wij hadden alletwee een aantal gedachten hoe we China konden gaan aanpakken en wilden daar met andere trainers over praten. In ons gesprek kwam naar voren dat veel trainers wel in de wandelgangen iets tegen ons zeggen, maar niet als het er op aan komt. Shit, daar moet je dan de oorlog mee winnen!

De trainers die wilden komen naar de minitop kwamen uit het buitenland... Het buitenland! België, Duitsland, Denemarken en Italië. Wat is er aan de hand in ons land dat als ik iets in het Nederlands schrijf op een site in Holland, dat buitenlanders vragen of ze mogen komen meeluisteren? Dáár is dus wel belangstelling voor het onderwerp wat Fred en ik willen aankaarten.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

In het mannenenkel speelden Mark Caljouw en Joran Kweekel sterke partijen, maar een plek in de kwartfinale zat er helaas niet in.…

11 april 2024

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs deze zomer.

11 april 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Op het EK Badminton 2024 in Saarbrücken (Duitsland) hebben Selena Piek en Robin Tabeling de kwartfinale van het…

10 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!