badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Een week na Selena's operatie - Selena Piek
© Selena Piek

Een week na Selena's operatie

Een week na Selena's operatie - Selena Piek
© Selena Piek +

Vandaag is het een week geleden dat ik geopereerd ben aan mijn amandelen.

Donderdagochtend was het zo ver; mijn allereerste operatie stond gepland om een uur 10 waardoor ik half 9 nuchter aanwezig diende te zijn. Redelijk nerveus werd ik om kwart voor 10 richting OK gereden voor het aanleggen van een infuus, waarna ik al vrij snel geopereerd zou worden. De operatie werd uitgevoerd onder volledige narcose en dit kreeg ik toegediend door zowel mijn infuus als een zuurstofkapje. Versuft werd ik rond een uur of 1 wakker op de uitslaapkamer en vervolgens naar mijn kamer gereden.

Er is mij verteld dat de operatie geslaagd was, dat er redelijk wat bloed in mijn maag terecht was gekomen en dat ik HEEL, maar dan ook HEEL blij moest zijn dat die krengen eruit waren gehaald. Bij een knijptest kwamen mijn amandeltjes slecht uit de verf daar waar ze helemaal ontstoken waren van binnen!

Lees de rest van Selena's verhaal op haar website.

geplaatst door

via Selena Piek

vorig artikel

VELO'ers succesvol in eigen toernooi

7 jaar geleden

volgend artikel

Open dag ABC Badminton in Beverwijk

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 23 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws