badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Winst Yao Jie Thailand Grand Prix Gold 2011

Yao Jie heeft haar eerste wedstrijd gewonnen tijdens de Thailand Grand Prix Gold. Dicky Palyama verloor helaas van Jen Hao Hsu (TPE). Het vrouwendubbel van Dooremalen/Jonathans komt morgen pas in actie.

 

De Thailand Grand Prix Gold, een toptoernooi in Bangkok met een prijzengeld van 120.000 US dollar, begon voor Yao Jie met winst op Shizuka Uchida uit Japan. Met 21-11 en 21-18 won Jie eenvoudig. De volgende tegenstander is de sterke Youn Joo Bae, de als 3e geplaatste Koreaanse.

Dicky Palyama, als 15e geplaatst, had het een stuk moeilijker in zijn eerste partij tegen Jen Hao Hsu uit Chinese Taipei. Na verlies in de eerste game (13-21), won hij mooi de tweede game met gelijke cijfers. De derde game was een gelijk opgaande strijd die door Jen Hao Hsu met 21-19 gewonnen werd.

Paulien van Dooremalen en Lotte Jonathans zijn als 3e geplaatst en spelen morgen tegen Savitree Amitapai/Somsri Nessara uit Thailand.

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Eric Pang naar kwartfinale Maldives International

8 jaar geleden

volgend artikel

Bekers lonken voor Duinwijck

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws