badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Yao Jie levert topprestatie met halve finale in Singapore

Yao Jie, één van de Nederlandse vrouwen die kans heeft zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2012, heeft met haar topprestatie in Singapore de nodige Olympische punten verdiend.

 

Tijdens de Singapore Open Super Series versloeg Jie in de kwartfinale de Chinese Yihan WANG in drie games, 21-17, 15-21 en 21-16. Wang, de als tweede geplaatste Chinese speelster kwam in de tweede game sterk terug. In de derde game nam Jie een ruime voorsprong en eindigde met 21-16.

Jie speelt morgen de halve finale tegen de als 3e geplaatste, ook Chinese, Xin WANG.

De Singapore Open Super Series hoort tot de serie badmintontoernooien van het hoogste niveau en heeft een totaal prijzengeld van 200.000 US dollars. Het toernooi is het eerste Super Series evenement op de Olympische kwalificatie lijst en de deelname is intens hoog.

Meer informatie en alle uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws