Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Geslaagde VBO-bijscholing Holger Hasse

Op zaterdag 1 oktober was er een bijscholing van de Vereniging voor Badmintonoefenmeesters in Nieuwegein in de Merwedehal. De docent was niemand minder dan Holger Hasse, voormalig bondscoach van Duitsland.

Hij gaf zijn bijscholing op een bijzonder geanimeerde wijze, daarbij gebruik makend van de Engelse, Duitse en (jawel!) de Nederlandse taal. Het werd een interessante bijscholing met als onderwerp Jeugdontwikkeling in het dubbelspel.

Vooral zijn vele bruikbare tips op het gebied van service, servicereturns, de derde en de vierde slag in het dubbelspel werden met enthousiasme ontvangen door de cursisten op deze druk bezochte bijscholing. In de praktijk werden later allerlei zaken, die in het theoriegedeelte ter sprake kwamen, visueel gemaakt. Opnieuw een geslaagde bijscholing!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Positioneel badminton voor de gemengddubbel (deel 3)

6 jaar geleden

volgend artikel

DKC verovert drie punten tegen Roosterse

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws