Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Voorbeschouwing YDO2011: vrouwendubbelspel

Voorbeschouwing YDO2011: mannendubbelspel

Duanganong AROONKESORN/Kunchala VORAVICHITCHAIKUL uit Thailand worden als winnaars getipt. Als no. 9e op de wereldranglijst mogen wij ook wel wat van deze dames verwachten.

Lotte Jonathans/Paulien van Dooremalen komen de topseed volgens de loting in de halve finales tegen. Tijdens de Korean Open in januari 2011 hebben onze Oranje dames van dit koppel verloren met 21-16 en 21-11. Wellicht kan het thuisvoordeel hen nu tot grote hoogte laten stijgen!

De vrouwen Lei YAO/Shinta Mulia MULIA (Singapore, 2e geplaatst) en Birgit MICHELS/Sandra MARINELLO (Duitsland, 3e geplaatst) zijn voorspeld om in de onderste helft de halve finales te behalen.

Samantha Barning/Eefje Muskens komen tegen Kim Buss/Claudia Vogelgsang (Duitsland) uit. In de onderste helft staan de drie andere Nederlandse koppels Ginny Severien/Maartje Verheul, Thamar Peters/Josephine Wentholt en Selena Piek/Iris Tabeling direct onder elkaar en hopelijk kunnen zij het Yao/Mulia knap lastig maken om verder te komen in het toernooi.

Outsiders zijn de Zweedse Lennartsson/Wengberg met een WRL no. 32, dat dicht bij de geplaatste koppels zit (16e tot 28e).

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Een motie van wantrouwen: opnieuw

6 jaar geleden

volgend artikel

Acht vragen van Duinwijck aan de bondsvergadering

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws