Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen+ Thamar Peters tijdens haar kwalificatiewedstrijd.

YDO2011: Geen hoofdtoernooi voor Thamar Peters

© Alex van Zaanen+ Thamar Peters tijdens haar kwalificatiewedstrijd.

Op de eerste dag van de Yonex Dutch Open waren het alleen de kwalificatiewedstrijden in het vrouwenenkel welke op het programma stonden.

Onder deze vrouwen slechts één Nederlandse, Thamar Peters. De 19-jarige Roermondse moest het opnemen tegen de Engelse Sarah WALKER. In september van 2010 speelde beide dames voor het laatst tegen elkaar. Tijdens de Belgian International was het WALKER welke de overwinning pakte.

"De aandachtspuntjes van die wedstrijd heb ik meegenomen naar de wedstrijd voor hier in Almere. Met vlagen speelde ik goed, zeker in de 1e game maar door kleine foutjes zoals uit slaan nam Walker het initiatief", aldus Peters.

Na een gelijk opgaande strijd eindigde de 1e game in 19/21. Direct vanaf begin 2e game bleef het initiatief bij Walker die met 16/21 eenvoudig de wedstrijd uitspeelde.

Woensdag begint het hoofdtoernooi van de Yonex Dutch Open en direct komen alle Nederlanders in het vrouwenenkel, mannenenkel en gemengddubbel in actie. Deze zijn live te volgen via www.yonexdutchopen.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Jonathans niet blij met besluit badmintonbond

6 jaar geleden

volgend artikel

OMG!!Fijn zo'n bom onder je Olympisch traject!

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws