badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nieuwe manager Badminton Academy Heerenveen

Met ingang van 14 november zal Peter Krips de dagelijkse managertaken overnemen van Sander de Ridder.

Sander heeft aangegeven dat het lastig is om naast de managerstaken ook de functies van trainer en bestuursvoorzitter, zijn 40-urige baan en gezin te combineren. Hij blijft wel het aanspreekpunt voor Badminton Nederland, CTO en andere externe contacten.

Peter Krips zal de organisatie/coördinatie van de Academy voor zijn rekening nemen. Badminton Academy Heerenveen is blij dat Peter op zo'n korte termijn wil meehelpen met de verdere ontwikkeling van de Academy. Peter is al jaren actief in in de badmintonwereld en heeft zeer veel ervaring in het organiseren en coördineren van badmintonzaken. De Academy verwacht hierdoor een betere continuïteit en vergroting van de interne kennis.

geplaatst door

verkregen via BA Heerenveen

vorig artikel

Oranje onder 17 jaar naar EK in Portugal

6 jaar geleden

volgend artikel

Zo kan het ook (deel 4)

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 43 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws