badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Iris Tabeling blikt terug op Zweden

Afgelopen week ben ik afgereisd naar Zweden voor de Swedish International. Ik speelde hier de mix met Jelle en de dubbel met Selena.

 

Het was een sterk bezet toernooi, dus het zou een totaal ander toernooi worden dan vorige week in Estland.

We vertrokken op donderdag en kwamen daar 's avonds om 18.00 uur aan. Even wat gegeten en op tijd naar bed gegaan, want om 09.00 uur vrijdagochtend stond mijn eerste wedstrijd gepland. Eigenlijk zouden Jelle en ik mixen tegen een heel sterk Russisch koppel. Maar die hadden zich, gelukkig voor ons, teruggetrokken en op die plek kwamen 2 Finnen uit de kwalificatie te staan. Deze hadden wij in Estland zien spelen, de heer deed eigenlijk al het werk en de dame was niet zo veel bijzonders.

Ons doel: de dame opzoeken! Helaas kwamen we geen seconde in de wedstrijd, we moesten heel erg wennen aan de shuttles, en de heer van de tegenstanders deed er ook nog eens de gekste dingen mee! Hij was heel behendig, had een mooie techniek en een arsenaal aan schijnslagen! Gelukkig wisten we de wedstrijd wel naar ons toe te trekken en een overwinning was een feit.

Lees de rest van Iris' verslag op haar website.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 146 uit

6 jaar geleden

volgend artikel

Volgens Badzine alleen Eric Pang en Yao Jie op Olympische koers

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws