badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nog geen overeenkomst tussen BNL en de toppers

Geen van de spelers hebben al een overeenkomst met Badminton Nederland over het meedoen aan het EK Landenteams in Amsterdam.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

We zijn nog steeds in gesprek met de toernooi directeur over hoe we een aantal problemen kunnen oplossen.

De brief van de Technisch Directeur (Eline Coene) van gisteren met een ultimatum aan de spelers maakt het niet makkelijker, vooral omdat we nog drie weken hebben voordat de namen moeten worden doorgegeven. Dus het was een totaal onnodige keuze dat gisteren te doen. Daarnaast getuigt het niet selecteren van Erik Meijs niet echt van bereidheid bij BNL om voor de maximale winstmogelijkheden te gaan. Iets wat deze profspelers niet begrijpen.

Het lijkt er op dat er bij Badminton Nederland aardig langs elkaar heen wordt gewerkt. Terwijl de toernooidirecteur en ik zitten te praten over het op de been krijgen van het sterkste team - en we beiden weten dat dit langer dan een week gaat duren - komt BNL met deze totaal onnodige persmededeling en een schrijven aan de spelers.

De toernooidirecteur gaat met de voorstellen van vandaag terug naar het bestuur van BNL en ik ga verslag uitbrengen aan de spelers. Dan is het aan BNL om te beslissen of er mogelijkheden zijn voor de spelers om mee te doen. Ik weet dat alle vijf de spelers graag willen spelen als BNL dat mogelijk maakt. Ieder van hen heeft water bij de wijn gedaan. De bal ligt nu bij BNL.

Namens de spelers,
Ron Daniëls

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws