SportSport

Nog geen overeenkomst tussen BNL en de toppers

Nog geen overeenkomst tussen BNL en de toppers

Geen van de spelers hebben al een overeenkomst met Badminton Nederland over het meedoen aan het EK Landenteams in Amsterdam.

clubzoeker

Maak kennis met Joshua Donker!

We zijn nog steeds in gesprek met de toernooi directeur over hoe we een aantal problemen kunnen oplossen.

De brief van de Technisch Directeur (Eline Coene) van gisteren met een ultimatum aan de spelers maakt het niet makkelijker, vooral omdat we nog drie weken hebben voordat de namen moeten worden doorgegeven. Dus het was een totaal onnodige keuze dat gisteren te doen. Daarnaast getuigt het niet selecteren van Erik Meijs niet echt van bereidheid bij BNL om voor de maximale winstmogelijkheden te gaan. Iets wat deze profspelers niet begrijpen.

Het lijkt er op dat er bij Badminton Nederland aardig langs elkaar heen wordt gewerkt. Terwijl de toernooidirecteur en ik zitten te praten over het op de been krijgen van het sterkste team - en we beiden weten dat dit langer dan een week gaat duren - komt BNL met deze totaal onnodige persmededeling en een schrijven aan de spelers.

De toernooidirecteur gaat met de voorstellen van vandaag terug naar het bestuur van BNL en ik ga verslag uitbrengen aan de spelers. Dan is het aan BNL om te beslissen of er mogelijkheden zijn voor de spelers om mee te doen. Ik weet dat alle vijf de spelers graag willen spelen als BNL dat mogelijk maakt. Ieder van hen heeft water bij de wijn gedaan. De bal ligt nu bij BNL.

Namens de spelers,
Ron Daniëls

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!