badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VIDEO: Dennis van Daalen de Jel slaat VELO naar finale

Na de 5-3 winst in en tegen Almere had het Wateringse VELO aan vier gewonnen partijen voldoende om de finale om de landelijke badmintontitel te behalen.

Dat vierde en beslissende punt werd binnengeslagen door Hagenaar Dennis van Daalen de Jel. Op 25 februari volgt in Barendrecht de finale tegen Amersfoort.

Na winstpartijen van Myke Halkema/Soraya de Visch Eijbergen (damesdubbel), Jim Middelburg en weer De Visch Eijbergen, was het aan Hagenaar Dennis van Daalen de Jel om het karwei tegen Saber Afif af te maken. Dat lukte hem in twee games, waardoor het feest kon losbarsten in Wateringen.

"We zijn zo blij met het behalen van de finale", vertelt Dennis van Daalen de Jel. "Enkel spelers maken pas sinds dit seizoen vast deel uit van het eerste team." De kopman van VELO doelt op de vele jongelingen in het Wateringse team. Spelers als Myke Halkema, Soraya de Visch Eijbergen, Russel Muns zijn allen talenten uit de Haagse regio. "We wilden de playoffs bereiken, maar hebben al snel de doelstelling bijgesteld naar het halen van de finale. Dat is nu gebeurd. En daarom zijn we nu zo blij."

VELO speelt op 25 februari in Barendrecht de finale tegen Amersfoort, dat in de andere halve finale te sterk was voor het Haarlemse Duinwijck.

geplaatst door

verkregen via Haagse Topsport

vorig artikel

VELO naar finale om het landskampioenschap

6 jaar geleden

volgend artikel

Extra video's play-offs Amersfoort - Duinwijck

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 25 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws