badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Francien van der Aar: 'Respect!'

Getwijfeld of ik hier zou antwoorden. Ik wil beginnen om 2 dingen mee te geven: 1 alle bondsbestuursleden zijn ook vrijwilligers net zoals de afgevaardigden, 2e ik vind vooral dat er op deze site weinig met respect mensen worden behandeld.

Francien van der Aar: 'Respect!' - sxc.hu
© sxc.hu
Francien van der Aar: 'Respect!' - sxc.hu
© sxc.hu +

 

Ik heb altijd van thuis meegekregen behandel anderen zoals je zelf ook graag behandeld wil worden! Maar ga toch de handschoen oprapen en mijn beleving kort verwoorden.

Het was een vergadering met mix feelings. Ten eerste was ik echt blij dat er (voor het eerst in mijn beleving) heel veel betrokkenheid is bij de afgevaardigden, bijna iedereen had iets te vertellen, dus verschillende meningen en invalshoeken, echt super.

Jammer was het dat de voorzitter (Ted van der Meer, -red.) niet alles onder controle had, leek erop dat de voorbereiding niet optimaal was geweest!!! De dagvoorzitter van de afgevaardigde had soms ook wat steekjes laten vallen (alleen vanuit mijn perspectief hoor, wellicht voor andere niet).

Het niveau van de vergadering was niet optimaal, maar we moeten ze ook de kans geven. In het bondsbestuur zitten echt deskundige mensen die het beste voor hebben met de sport en net zoals ik passie hebben voor BADMINTON.

Ik hoop alleen dat de bondsvoorzitter de ruis die er vaak is eens een keer weg kan halen, dit geldt trouwens voor verschillende items,zodat er stappen vooruit gezet kunnen worden. We lopen nu zo vaak achter de feiten aan, verschillende mensen worden erbij gehaald die niet de eindverantwoording hebben.

Wat betreft het jaarplan, dat gaan het kritisch afwachten en willen graag SMART toegevoegd hebben. Verder hoop ik dat de afspraken die er zijn of gemaakt zijn nageleefd worden, dit geldt op alle fronten. De ruis is dan weg en kunnen we met zijn allen werken aan positieve dingen! Want als we een mooie grote bond willen worden hebben we echt iedereen nodig en weet ik zeker dat we mooi stappen kunnen maken. Succes iedereen;)

Francien van der Aar

geplaatst door

verkregen via Francien van der Aar

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws