clubzoeker

Terugblik Bondsvergadering 25 maart 2023

Terugblik Bondsvergadering 25 maart 2023

Afgelopen zaterdag 25 maart 2023 vond in Den Bosch de Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en de Financiële Commissie, was er ook een vertegenwoordiging van de Reglementscommissie en de werkorganisatie.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Tijdens de Bondsvergadering stonden de voorgestelde wijzigingen in de Statuten en Reglementen centraal. Voor het doorvoeren van de Statutenwijzigingen was er helaas geen quorum, waardoor er binnen vier weken een extra online Bondsvergadering zal plaatsvinden. Tevens is er tijdens de Bondsvergadering gesproken over de nieuwe jeugdcompetitie en voorgenomen wijzigingen in het Competitie- en Toernooireglement.

Besluiten

De Bondsvergadering heeft de volgende besluiten genomen:

  • goedkeuring van de notulen van de Bondsvergadering d.d. 19 november 2022, inclusief Besluitenlijst en Actielijst.
  • goedkeuring van de notulen van de Bondsvergadering d.d. 17 december 2022, inclusief Besluitenlijst en Actielijst.
  • goedkeuring van de voorgestelde wijzigingen in het Algemeen Reglement, Algemeen Wedstrijd Reglement en Tuchtreglement.

Lid van Verdienste

De Bondsvergadering ging na afloop ook unaniem akkoord met de benoeming van Ger Tabeling tot Lid van Verdienste van Badminton Nederland.

Wil je alle stukken van de Bondsvergadering teruglezen? Kijk dan hier.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!