Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Jim en Vincent stunten met mannendubbel

Jim Middelburg en Vincent de Vries hebben voor een stunt gezorgd door vanuit de kwalificatieronde de geroutineerde spelers Dennis Lens/Joély Residay in drie games te verslaan.

Na winst in de eerste game (21-19) namen de 'oude knarren' zoals Vincent ze noemt het roer in handen. De derde game was een thriller en werd met 24-22 gewonnen door de jonkies.

De Vries: 'In de kwalificatie op vrijdag liep het nog niet zo lekker. Zaterdag zijn we beter gaan spelen. We zijn steeds uitgegaan van onze eigen kracht en hebben onze focus gehouden tijdens de hele wedstrijd. Dat pakte goed uit. We voelen elkaar in de dubbel goed aan, dat is onze kracht. Het is super om als underdog van deze oudjes te winnen', glundert hij breeduit. 'Ik speel veel singels maar ik kan zoals je ziet ook goede dubbels spelen.'

Jorrit de Ruiter/Dave Khodabux hadden toch drie game nodig tegen Dennis van Daalen De Jel/Rikkert Suijkerland. Dave gaf toe dat ze de tweede game een beetje hadden laten liggen. 'We verslapten en lieten wat steken vallen. Gelukkig konden we versnellen en de derde game naar ons toe trekken en de wedstrijd pakken.'

Jelle Maas/Jacco Arends hadden geen moeite met Bart Gerrits/Jerry Natenstedt. 'We hebben vandaag nog niets spannends gespeeld. Dat komt morgen wel', vertrouwde Jelle ons toe.

Russel Muns/Robin Tabeling komen als 4e halve finale morgen aan de bak. Beide jonge helden versloegen Léon Nottelman/Frank Vermeesch. 'Ze speelden een hoger tempo, maar we hebben lekker gespeeld. Soms speelden ze ballen die wij nooit trainen, waarmee ze net de rallies domineerden', vertelde Frank tevreden na zijn partij.

Halve finales mannendubbelspel

  • Russel Muns/Robin Tabeling – Jim Middelburg/Vincent de Vries
  • Jacco Arends/Jelle Maas – Jorrit de Ruiter/Dave Khodabux

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws