badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Vorige week speelde ik in Zagreb de Croatian international. Deze stad staat bekend om zijn mooie vrouwen en nog veel meer dingen. Ik wist voordat het toernooi begon dat ik in de kwalificatie moest starten.

 

(...)

Dan zal ik jullie even bijpraten over hoe mij de trainingen in Denemarken bevallen. Vanaf zondag zit ik hier in een appartement, samen met Dicky. De trainingen worden gegeven onder leiding van coach/trainer Michael Kjeldsen. Voor vele een bekende naam, voor andere een totaal onbekend iemand. Vanaf tot op de dag van vandaag zijn de trainingen erg zwaar. Maar toch ook gedoseerd met veel tactische punten.

Vandaag was de climax. Multifeeding waarbij je 40 minuten achter elkaar, met nog 1 ander persoon helemaal tot het gaatje moet gaan wil je overleven. Uiteindelijk heb ik deze training doorstaan, maar mijn benen voelen nu wel 40 kilo zwaarder. Daarnaast zijn de club trainingen hier ook een stukje anders dan dat ik gewend was in Nederland. Morgenvroeg naar de ochtend training, vertrek ik weer richting het prachtige pittoreske plaatsje Emmen. Waar ik mij zal opmaken voor de masters in Amersfoort van aankomend weekend.

Lees de rest van Jordy's verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Jordy Hilbink

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws