badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Opsporing verzocht - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Opsporing verzocht

Opsporing verzocht - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Ik ben de onderzoeksjournalistiek in gedoken om na te gaan of er sprake is geweest van verkiezingsfraude bij Badminton Nederland.

De heer Van der Meer heeft naar het schijnt zijn gedoogpartner Ron Daniëls bedonderd over gemaakte afspraken over het regeringsbeleid.

Tijdens het aanmelden op het politiebureau bleek de heer Van der Meer vermist te zijn. Men heeft al weken niets meer van de man gehoord. Voordat ik verder kan gaan met mijn onderzoek, is het dus noodzakelijk een opsporingsbericht uit te sturen.

Is Ted niet Meer?

De politie van Nieuwegein vraagt de aandacht voor een opsporingsbericht. Sinds enkele weken wordt vermist de heer Ted van der Meer. Meneer Van der Meer heeft in verwarde toestand zijn woning verlaten voor overleg in het noorden van het land. Hij is daar echter nooit aangekomen, zo konden we van de gemeentehuizen van Zwolle, Assen en Groningen vernemen.

De heer Van der Meer gebruikt naar het verluidt medicijnen tegen geheugenverlies. Hij komt in een gesprek als zeer redelijk over, maar lijkt na een aantal uren vergeten te zijn wat hij heeft verteld. Gevreesd wordt dat door het niet op tijd innemen van deze medicijnen blijvende schade zal ontstaan, zowel voor de heer Van der Meer zelf als voor Badminton Nederland.

De gezochte persoon is rond de 60 jaar oud, heeft kort grijs golvend haar en is brildragend. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze blazer met donkere pantalon en bruine schoenen. Hij is herkenbaar aan de rugzak met het opschrift 'YONEX'.

De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf daar de heer Van der Meer al maanden wordt achtervolgd door zak(geld)japanners en hij wordt er van verdacht verkiezingsfraude te hebben gepleegd. Eenieder die inlichtingen kan verschaffen over de vind- of verblijfplaats van de heer Van der Meer kan contact opnemen met Laura Damstra, Piet Bitter of de lokale politie.

EINDE MEDEDELING

geschreven door

vorig artikel

Bijscholing SL3B Autisme in de sport

6 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 154 uit

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Over de auteur: Piet Bitter

Deze gepensioneerde oud-badmintonner is geboren als fictief personage in Nederlands Indi en kwam in contact met het gewone volk door het badminton. Piet heeft een mening en verspreidt deze graag via internet. Piet is in september 2012 met schrijverspensioen gegaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Piet Bitter

Deze gepensioneerde oud-badmintonner is geboren als fictief personage in Nederlands Indi en kwam in contact met het gewone volk door het badminton. Piet heeft een mening en verspreidt deze graag via internet. Piet is in september 2012 met schrijverspensioen gegaan.

Meer nieuws