Opsporing verzocht

Opsporing verzocht

Ik ben de onderzoeksjournalistiek in gedoken om na te gaan of er sprake is geweest van verkiezingsfraude bij Badminton Nederland.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De heer Van der Meer heeft naar het schijnt zijn gedoogpartner Ron Daniëls bedonderd over gemaakte afspraken over het regeringsbeleid.

Tijdens het aanmelden op het politiebureau bleek de heer Van der Meer vermist te zijn. Men heeft al weken niets meer van de man gehoord. Voordat ik verder kan gaan met mijn onderzoek, is het dus noodzakelijk een opsporingsbericht uit te sturen.

Is Ted niet Meer?

De politie van Nieuwegein vraagt de aandacht voor een opsporingsbericht. Sinds enkele weken wordt vermist de heer Ted van der Meer. Meneer Van der Meer heeft in verwarde toestand zijn woning verlaten voor overleg in het noorden van het land. Hij is daar echter nooit aangekomen, zo konden we van de gemeentehuizen van Zwolle, Assen en Groningen vernemen.

De heer Van der Meer gebruikt naar het verluidt medicijnen tegen geheugenverlies. Hij komt in een gesprek als zeer redelijk over, maar lijkt na een aantal uren vergeten te zijn wat hij heeft verteld. Gevreesd wordt dat door het niet op tijd innemen van deze medicijnen blijvende schade zal ontstaan, zowel voor de heer Van der Meer zelf als voor Badminton Nederland.

De gezochte persoon is rond de 60 jaar oud, heeft kort grijs golvend haar en is brildragend. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze blazer met donkere pantalon en bruine schoenen. Hij is herkenbaar aan de rugzak met het opschrift 'YONEX'.

De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf daar de heer Van der Meer al maanden wordt achtervolgd door zak(geld)japanners en hij wordt er van verdacht verkiezingsfraude te hebben gepleegd. Eenieder die inlichtingen kan verschaffen over de vind- of verblijfplaats van de heer Van der Meer kan contact opnemen met Laura Damstra, Piet Bitter of de lokale politie.

EINDE MEDEDELING

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Piet Bitter

Piet Bitter

Deze gepensioneerde oud-badmintonner is geboren als fictief personage in Nederlands Indië en kwam in contact met het gewone volk door het badminton. Piet heeft een mening en verspreidt deze graag via internet. Piet is in september 2012 met schrijverspensioen gegaan.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!