clubzoeker

Opsporing verzocht

Opsporing verzocht

Ik ben de onderzoeksjournalistiek in gedoken om na te gaan of er sprake is geweest van verkiezingsfraude bij Badminton Nederland.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De heer Van der Meer heeft naar het schijnt zijn gedoogpartner Ron Daniëls bedonderd over gemaakte afspraken over het regeringsbeleid.

Tijdens het aanmelden op het politiebureau bleek de heer Van der Meer vermist te zijn. Men heeft al weken niets meer van de man gehoord. Voordat ik verder kan gaan met mijn onderzoek, is het dus noodzakelijk een opsporingsbericht uit te sturen.

Is Ted niet Meer?

De politie van Nieuwegein vraagt de aandacht voor een opsporingsbericht. Sinds enkele weken wordt vermist de heer Ted van der Meer. Meneer Van der Meer heeft in verwarde toestand zijn woning verlaten voor overleg in het noorden van het land. Hij is daar echter nooit aangekomen, zo konden we van de gemeentehuizen van Zwolle, Assen en Groningen vernemen.

De heer Van der Meer gebruikt naar het verluidt medicijnen tegen geheugenverlies. Hij komt in een gesprek als zeer redelijk over, maar lijkt na een aantal uren vergeten te zijn wat hij heeft verteld. Gevreesd wordt dat door het niet op tijd innemen van deze medicijnen blijvende schade zal ontstaan, zowel voor de heer Van der Meer zelf als voor Badminton Nederland.

De gezochte persoon is rond de 60 jaar oud, heeft kort grijs golvend haar en is brildragend. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze blazer met donkere pantalon en bruine schoenen. Hij is herkenbaar aan de rugzak met het opschrift 'YONEX'.

De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf daar de heer Van der Meer al maanden wordt achtervolgd door zak(geld)japanners en hij wordt er van verdacht verkiezingsfraude te hebben gepleegd. Eenieder die inlichtingen kan verschaffen over de vind- of verblijfplaats van de heer Van der Meer kan contact opnemen met Laura Damstra, Piet Bitter of de lokale politie.

EINDE MEDEDELING

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Piet Bitter

Piet Bitter

Deze gepensioneerde oud-badmintonner is geboren als fictief personage in Nederlands Indië en kwam in contact met het gewone volk door het badminton. Piet heeft een mening en verspreidt deze graag via internet. Piet is in september 2012 met schrijverspensioen gegaan.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!