Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Volg ons: #wvhb12

Langzaamaan wordt zichtbaar welke badmintonactiviteiten er in de eerste Week van het Badminton in het hele land georganiseerd gaan worden.

Naast de activiteiten die Badminton Nederland organiseert, zijn er inmiddels al 30 verenigingen die hun deuren voor badmintonners en niet-badmintonners openzetten. Zij hebben zich bij Badminton Nederland aangemeld voor de Week van het Badminton.

De organisatie van en activiteiten van de Week van het Badminton wordt door Badminton Nederland intensief gevolgd via Twitter. Met #wvhb12 worden alle tweets rondom de Week van het Badminton 2012 verzameld. Laat ons zien wat je doet in de Week van het Badminton en volg ons op Twitter. Ook als je wilt weten wat Badminton Nederland organiseert, kun je dat op Twitter lezen: de meest actuele stand van zaken lees je daar. Daarnaast zijn tijdens de week alle tweets met #wvhb12 zichtbaar op de homepage van Badminton Nederland. Een mooie manier om de betrokkendheid van jou of jouw vereniging bij de Week van het Badminton via Twitter zichtbaar te maken. Doe mee aan de Week van het Badminton 2012 en gebruik #wvhb2012 als je twittert!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Only the good die young

5 jaar geleden

volgend artikel

Ron Daniëls gaat stoppen met Team Meijs

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws