badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Roosterse BC tevreden huiswaarts vanuit Haarlem!

Het Roosterse vlaggenschip moest aantreden tegen het jarenlange bolwerk in de Nederlandse badmintonwereld, Duinwijck.

In de wetenschap dat men sinds het verblijf in de eredivisie nog nooit veel punten wist weg te kapen in Haarlem, reisden spelers, begeleiders en supporters af met de doelstelling om toch 2 tot 3 punten te scoren.

Uiteindelijk kwam men met 4 punten in de binnenzak terug in Roosteren. De winstpunten werden behaald door het HD van Dennis en Roel, de DE van Roxanne, de GD van Léon met Roxanne en van Debbie met Dennis.

Volgens Teammanager Theo Wolfs een knap gelijkspel met diverse spannende partijen. Blij en tevreden was hij ook over de drieletterwoord die Wendy had gespeeld tegen Akville. Marijn Put was helemaal op van zijn wedstrijden tijdens het Yonex Belgian Junior toernooi waar hij in de ochtend al een zware 3 setter had moeten spelen. De damesdubbel liep erg lekker echter waren de Haarlemse dames net iets sterker.

Léon moest zijn meerdere erkennen in Erik Meijs en verloor in 2 sets. Morgen staat weer een zware kluif op het programma, de thuiswedstrijd tegen de landskampioen van de afgelopen jaren VELO.

door

via Roosterse BC

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Robin Tabeling: 'The winning mood'

5 jaar geleden

volgend artikel

Dag van het wedstrijdbadminton: Slotermeer - DKC

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws