badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Eefje en Samantha speelden op eigen kosten in Parijs

Afgelopen week vond de French Open Super Serie plaats in Parijs.

 

Eefje en ik hadden besloten om dit toernooi op eigen kosten te gaan spelen en ervaring om doen op het hoogste niveau.

Dinsdagochtend vertrokken we om 11.00 uur richting Parijs met de auto. Vanuit Arnhem is dit ongeveer 5 uur rijden. Hier en daar even stoppen om te tanken en zo nu en dan slingeren door het drukke verkeer door Parijs. Aan het einde van de middag waren we veilig aangekomen in ons hotel en zijn we nog even naar de hal geweest om te kijken.

In de avond kwam pas het tijdschema voor de volgende dag op het internet te staan, daarin stonden we gepland op een tv-baan om 20.30 uur tegen de Chinese winnaars van de Denmark Open van de week er voor Jin Ma/Jinhua Tang. Echter liepen ze behoorlijk uit zo'n 2,5 uur en voordat we daadwerkelijk de baan opgingen was het 23.45 uur.

De Chinesen waren van plan om hun goede niveau van de week er voor door te zetten en we verloren de eerste set met 21-9 waarin we zelf ook veel onnodige fouten maakten. De tweede set ging niet geheel anders, het tempo lag gewoonweg te hoog om bij te benen en deze set verloren we eveneens met dezelfde cijfers, 21-9.

Dit betekende het einde van de French Open een gelukkig loting hadden we niet, maar goed daarom speel je ook Super Serie toernooien om ervaring om te doen en leermomenten te creëren. Dit hebben we zeker gehad en weten waar we de komende tijd ontzettend hard aan moeten werken om ons niveau naar een hoger plan te tillen.

Donderdagochtend zijn we weer richting huis gegaan en ik was net op tijd thuis om de middagtraining mee te pikken. Vrijdag was een pittige mix training een feit en kon het dubbelweekend van de competitie in Duitsland beginnen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Samantha Barning.

geplaatst door

verkregen via Samantha Barning

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 17 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws