badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC

Na de thuis wedstrijd tegen Victoria reide TFS naar Den Haag voor de lastige wedstrijd tegen het uitstekend draaiende DKC.

TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC - badmintonline.nl
© badmintonline.nl
TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

 

De herendubbel tussen Dennis en Thomas tegen Rick en Michiel was van hoge kwaliteit, de eerste game ging naar de mannen van DKC, de tweede en derde game gingen na een spannend scoreverloop naar de mannen van TFS. Ook de dames dubbel kon nog alle kanten uitgaan maar ging met 22 – 20 en 21 – 18 naar Ginny en Eefje. Zowel de heren als de dames enkelspelen gingen overtuigend naar de strek spelende DKC –ers. Rick Janssen kon met hard werken tegen Dennis nog een paar potjes breken maar zoals gezegd was deze pot een stapje te hoog.

Gelukkig voor TFS konden Michiel en Daisy hun naam en faam waar maken tegen Bouke en Eefje en ging de zege met 9-21 en 19 – 21 naar TFS.

Gesterkt door hun mix zegen tegen Duinwijck gingen Pascalle en Dean vol goede moet hun wedstrijd in. Maar al snel werd duidelijk dat Soraya en Mark te sterk waren voor het duo van TFS. Zodat de terechte uitslag van 6-2 een feit was. Hiermee zal DKC de halve finale play-offs niet meer kunnen ontgaan.

TFS zal zich de komende weken op moeten laden om op 5 januari de strijd aan te binden tegen BV van Zijderveld en alles uit de kast moeten halen om boven de rode streep te blijven.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws