badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Daisy Bommeleyn tweede aanwinst DKC - BC DKC
© BC DKC

Daisy Bommeleyn tweede aanwinst DKC

Daisy Bommeleyn tweede aanwinst DKC - BC DKC
© BC DKC +

Na Michiel Kruijt is Daisy Bommeleyn (25) de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen van badmintonclub DKC uit Den Haag.

Ook zij heeft voor één jaar getekend bij de vice-landskampioen. Net als Kruijt komt ook Bommeleyn over van The Flying Shuttle Barendrecht.<-p>

Bommeleyn kwam de afgelopen twee jaar uit in de Carlton Eredivisie. Met The Flying Shuttle Barendrecht eindigde ze respectievelijk als zevende en achtste. In die twee seizoenen liet Bommeleyn vooral zien dat ze in het gemengd dubbel erg goed uit de voeten kan. Samen met Kruijt wist zij 28 van de 36 wedstrijden te winnen. Toch is ze niet alleen aangetrokken voor dat spelonderdeel. DKC-coach Leonard van Velzen: "Daisy kan ook uitstekend dubbelen en we gaan haar wellicht ook gebruiken in de single. Welke onderdelen ze precies zal spelen, wordt pas duidelijk als de rest van de teamsamenstelling bekend is."

Naast de komst van Bommeleyn bracht Van Velzen ook naar buiten dat Mark Caljouw en Dennis van Daalen de Jel volgend seizoen weer deel uitmaken van het DKC-team. Voor de 18-jarige Caljouw wordt dat het derde jaar op rij dat hij voor de Hagenaars uitkomt in de Eredivisie. Voor Van Daalen de Jel (28) wordt het zijn tweede achtereenvolgende seizoen in Haagse dienst.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

vorig artikel

Europese samenwerking tussen nationale selecties?

5 jaar geleden

volgend artikel

De kwestie: Nick Fransman vs Erik Meijs

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws