badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Daisy Bommeleyn tweede aanwinst DKC

Na Michiel Kruijt is Daisy Bommeleyn (25) de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen van badmintonclub DKC uit Den Haag.

Daisy Bommeleyn tweede aanwinst DKC - BC DKC
© BC DKC
Daisy Bommeleyn tweede aanwinst DKC - BC DKC
© BC DKC +

 

Ook zij heeft voor één jaar getekend bij de vice-landskampioen. Net als Kruijt komt ook Bommeleyn over van The Flying Shuttle Barendrecht.<-p>

Bommeleyn kwam de afgelopen twee jaar uit in de Carlton Eredivisie. Met The Flying Shuttle Barendrecht eindigde ze respectievelijk als zevende en achtste. In die twee seizoenen liet Bommeleyn vooral zien dat ze in het gemengd dubbel erg goed uit de voeten kan. Samen met Kruijt wist zij 28 van de 36 wedstrijden te winnen. Toch is ze niet alleen aangetrokken voor dat spelonderdeel. DKC-coach Leonard van Velzen: "Daisy kan ook uitstekend dubbelen en we gaan haar wellicht ook gebruiken in de single. Welke onderdelen ze precies zal spelen, wordt pas duidelijk als de rest van de teamsamenstelling bekend is."

Naast de komst van Bommeleyn bracht Van Velzen ook naar buiten dat Mark Caljouw en Dennis van Daalen de Jel volgend seizoen weer deel uitmaken van het DKC-team. Voor de 18-jarige Caljouw wordt dat het derde jaar op rij dat hij voor de Hagenaars uitkomt in de Eredivisie. Voor Van Daalen de Jel (28) wordt het zijn tweede achtereenvolgende seizoen in Haagse dienst.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Europese samenwerking tussen nationale selecties?

6 jaar geleden

volgend artikel

De kwestie: Nick Fransman vs Erik Meijs

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws