badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Vincent de Vries ging met de trein naar Berlijn' en is gemaakt door YouTube
© YouTube

Vincent de Vries ging met de trein naar Berlijn

Deze afbeelding hoort bij 'Vincent de Vries ging met de trein naar Berlijn' en is gemaakt door YouTube
© YouTube+

Tijdens het rijden kregen we wel een vertraging van 40 minuten, wat betekende dat we wat moesten improviseren met de training in Berlijn.

Na de training zijn we nog een hele tijd op zoek geweest naar een restaurant voor het avondeten. Uiteindelijk zijn we bij de Griek beland waar het overigens uitstekend eten was. Van de muziek op de achtergrond kreeg ik een vakantiegevoel. Vanaf jongs af aan ga ik met mijn ouders en broertje naar Griekenland toe. Heerlijk ontspannen gegeten en ik was klaar voor mijn partij de volgende ochtend.

Rond elf uur mocht ik beginnen tegen een Engelsman waar ik in Bulgarije in twee sets van gewonnen had. Van tevoren met coach Rune de tactiek doorgenomen. Heb in mijn gedachte de wedstrijd van toen weer opgehaald en wist zijn zwakke punten weer. Na mezelf goed voorbereid te hebben stapte ik de baan op. Het is altijd even afwachten hoe je eerste partij gaat verlopen. Binnen no-time stond ik 7-0 voor.

Lekker begin dus. Hij had blijkbaar nog niet goed genoeg aan zijn zwakke punten gewerkt en het leek een herhaling te worden van de vorige ontmoeting. Het liep net even anders dan gepland en door eigen foutjes werd het een derde set. De derde set begon ik ook gelijk weer met een 7-0 voorsprong en gaf dit niet meer weg. Met een paar wanhoopspogingen probeerde deze slungelige jongen nog wat punten bij elkaar te sprokkelen, maar het lukte hem niet meer. Mijn tweede ronde volgde een paar uur later tegen een Belg. Geen spannende partij en ben geen moment in gevaar geweest.

Lees de rest van het verhaal op de website van Vincent de Vries.

door

via Vincent de Vries

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Tine Baun opgehouden door dopingtesten

5 jaar geleden

volgend artikel

Drie Nederlandse mixkoppels door op Swiss Open

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws