Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

André de Wit en Tony Kerkhof koninklijk onderscheiden

André de Wit en Tony Kerkhof zijn vrijdag 26 april in hun woonplaats koninklijk onderscheiden.

Beide mannen kregen uit handen van de burgemeester van respectievelijk Heerhugowaard en Brummen hun onderscheiding uitgereikt. Badminton Nederland feliciteert De Wit en Kerkhof van harte met hun onderscheiding.

André de Wit is onder andere al decennia lang nationaal en internationaal scheidsrechter, lid van de commissie wedstrijdfunctionarissen van Badminton Nederland en is jaarlijks penningmeester bij de Yonex Dutch Open en de Carlton Nationale Kampioenschappen.

Tony Kerkhof werd benoemd tot 'Ridder in de Orde van Oranje Nassau' en is onder andere oud-voorzitter van de RCW Centrum, erevoorzitter van BC ’70 Veluwe, Competitieleider bij de senioren in Regio Centrum en mede organisator van de voorjaars- en najaarscompetitie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Introductie Coachen op gedrag

4 jaar geleden

volgend artikel

Oud-voorzitter Ted van der Meer reageert op Henk Staats

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws