Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

Locoburgemeester en tevens wethouder van Sport in de gemeente Amersfoort, Hans Buijtelaar, heeft zondag 31 mei na afloop van het ouder-kind toernooi van BAN de Gemeentelijke Jongeren Onderscheiding uitgereikt aan BAN-vrijwilliger Chris Ketterink.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De gemeentelijke bestuurder prees de jonge Chris (20 jaar) vanwege diens jarenlange enthousiaste en veelzijdige inzet voor de badmintonvereniging. Chris verzorgt niet alleen op uitstekende wijze de BAN website en de regelmatige uitgave van de digitale Nieuwsbrief. Chris is ook lid van de recreatiecommissie, de barcommissie en de wervingscommissie. Hij was betrokken bij de organisatie en de uitvoering van het Oud en Nieuw toernooi, al enkele jaren actief bij de organisatie van de BAN clubkampioenschappen. Chris werkte mee aan de scholensportkampioenschappen, de BAN Jeugd Open en de badmintonclinics bij de Koningsspelen en het Ouder Kind Toernooi. De komende week is hij een van de vrijwilligers bij het BAN jeugdkamp.

Dick Oosterbeek van Badminton Nederland ging in zijn toespraak in op het grote belang van vrijwilligers voor een goed functionerende sportvereniging. "Zonder vrijwilligers kan een sportclub niet functioneren. Omgekeerd verdienen vrijwilligers het om gezien en gewaardeerd te worden." Hij overhandigde Chris een fraaie oorkonde.

BAN-voorzitter Victor Meier zei dat Chris een man is van daden, snel handelen, betrokkenheid, meedenken, een enorme energie en betrouwbare inzet voor de badmintonvereniging. Hij sprak de hoop uit dat BAN nog lang van de inzet van Chris gebruik mag maken.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!