clubzoeker

Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

Locoburgemeester en tevens wethouder van Sport in de gemeente Amersfoort, Hans Buijtelaar, heeft zondag 31 mei na afloop van het ouder-kind toernooi van BAN de Gemeentelijke Jongeren Onderscheiding uitgereikt aan BAN-vrijwilliger Chris Ketterink.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De gemeentelijke bestuurder prees de jonge Chris (20 jaar) vanwege diens jarenlange enthousiaste en veelzijdige inzet voor de badmintonvereniging. Chris verzorgt niet alleen op uitstekende wijze de BAN website en de regelmatige uitgave van de digitale Nieuwsbrief. Chris is ook lid van de recreatiecommissie, de barcommissie en de wervingscommissie. Hij was betrokken bij de organisatie en de uitvoering van het Oud en Nieuw toernooi, al enkele jaren actief bij de organisatie van de BAN clubkampioenschappen. Chris werkte mee aan de scholensportkampioenschappen, de BAN Jeugd Open en de badmintonclinics bij de Koningsspelen en het Ouder Kind Toernooi. De komende week is hij een van de vrijwilligers bij het BAN jeugdkamp.

Dick Oosterbeek van Badminton Nederland ging in zijn toespraak in op het grote belang van vrijwilligers voor een goed functionerende sportvereniging. "Zonder vrijwilligers kan een sportclub niet functioneren. Omgekeerd verdienen vrijwilligers het om gezien en gewaardeerd te worden." Hij overhandigde Chris een fraaie oorkonde.

BAN-voorzitter Victor Meier zei dat Chris een man is van daden, snel handelen, betrokkenheid, meedenken, een enorme energie en betrouwbare inzet voor de badmintonvereniging. Hij sprak de hoop uit dat BAN nog lang van de inzet van Chris gebruik mag maken.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de landstitel te veroveren. De…

27 maart 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling hebben de halve finale in het gemengddubbel op de Yonex Swiss Open in Basel verloren.

25 maart 2023

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck heeft voor de 28e keer het landskampioenschap veroverd. In de finale play-off Nederlandse Badminton Eredivisie in de…

25 maart 2023

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!