SportSport

Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

Locoburgemeester en tevens wethouder van Sport in de gemeente Amersfoort, Hans Buijtelaar, heeft zondag 31 mei na afloop van het ouder-kind toernooi van BAN de Gemeentelijke Jongeren Onderscheiding uitgereikt aan BAN-vrijwilliger Chris Ketterink.

clubzoeker

Ken je BC Thuve al?

De gemeentelijke bestuurder prees de jonge Chris (20 jaar) vanwege diens jarenlange enthousiaste en veelzijdige inzet voor de badmintonvereniging. Chris verzorgt niet alleen op uitstekende wijze de BAN website en de regelmatige uitgave van de digitale Nieuwsbrief. Chris is ook lid van de recreatiecommissie, de barcommissie en de wervingscommissie. Hij was betrokken bij de organisatie en de uitvoering van het Oud en Nieuw toernooi, al enkele jaren actief bij de organisatie van de BAN clubkampioenschappen. Chris werkte mee aan de scholensportkampioenschappen, de BAN Jeugd Open en de badmintonclinics bij de Koningsspelen en het Ouder Kind Toernooi. De komende week is hij een van de vrijwilligers bij het BAN jeugdkamp.

Dick Oosterbeek van Badminton Nederland ging in zijn toespraak in op het grote belang van vrijwilligers voor een goed functionerende sportvereniging. "Zonder vrijwilligers kan een sportclub niet functioneren. Omgekeerd verdienen vrijwilligers het om gezien en gewaardeerd te worden." Hij overhandigde Chris een fraaie oorkonde.

BAN-voorzitter Victor Meier zei dat Chris een man is van daden, snel handelen, betrokkenheid, meedenken, een enorme energie en betrouwbare inzet voor de badmintonvereniging. Hij sprak de hoop uit dat BAN nog lang van de inzet van Chris gebruik mag maken.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober vindt de Dutch Open - dit jaar een international challenge toernooi - plaats in Almere. De…

2 augustus 2021

Viktor Axelsen wint badmintontoernooi Olympische Spelen in Tokio

Viktor Axelsen wint badmintontoernooi Olympische Spelen in Tokio

De Deense badmintonner en voormalig wereldkampioen Viktor Axelsen was in de finale mannenenkelspel in twee games te sterk voor…

2 augustus 2021

Selena Piek: I'm coming home

Selena Piek: I'm coming home

That's it. Our Olympic road is ending in the quarterfinals. Tried to gave it our all but the Koreans were simply better today.

29 juli 2021

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

That’s how I am feeling right now. Crazy how sports can go. If you would have told me up front that I would reach the last 16…

29 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!