badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

DvDdJ wint Master toernooi Almere

Dennis van Daalen de Jel heeft zondag het Master toernooi van Almere gewonnen. De als vierde geplaatste DKC'er won in de finale in drie games van Slotermeer-speler Hans van Os (8).

DvDdJ wint Master toernooi Almere - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar
DvDdJ wint Master toernooi Almere - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar +

 

Ook in het dubbelspel haalde Van Daalen de Jel de finale. Samen met Rikkert Suijkerland van VELO werd daarin verloren van Jim Middelburg (ook van VELO) en Amersfoort-speler Vincent de Vries.

Van Daalen de Jel bereikte de finale van het enkelspel door achtereenvolgens Tim Vaessen, Gijs Berkelmans, Ralph Starren en Justin Teeuwen te verslaan. Vooral tegen Starren had de kopman van DKC het lastig. Hij had drie games nodig om verder te gaan in het toernooi. Ook de finale werd over drie games beslist. Van Os won de eerste game met 21-18. Daarna zette Van Daalen de Jel orde op zaken door de resterende games te pakken met 21-15 en 21-18.

In de eindstrijd van het dubbelspel was Van Daalen de Jel minder gelukkig. Met Suijkerland wist hij in de kwartfinale nog een mooie overwinning te behalen tegen Saber Afif en Dave Khodabux (1) van Almere. Nadat Nick Smaling en Lennart Bijkerk in de halve finale aan de kant werden gezet, moest Van Daalen de Jel in de eindstrijd in twee games (21-18 en 21-17) het onderspit delven tegen het als derde geplaatste koppel Middelburg/De Vries.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws