badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
DvDdJ wint Master toernooi Almere - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar

DvDdJ wint Master toernooi Almere

DvDdJ wint Master toernooi Almere - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar +

Dennis van Daalen de Jel heeft zondag het Master toernooi van Almere gewonnen. De als vierde geplaatste DKC'er won in de finale in drie games van Slotermeer-speler Hans van Os (8).

Ook in het dubbelspel haalde Van Daalen de Jel de finale. Samen met Rikkert Suijkerland van VELO werd daarin verloren van Jim Middelburg (ook van VELO) en Amersfoort-speler Vincent de Vries.

Van Daalen de Jel bereikte de finale van het enkelspel door achtereenvolgens Tim Vaessen, Gijs Berkelmans, Ralph Starren en Justin Teeuwen te verslaan. Vooral tegen Starren had de kopman van DKC het lastig. Hij had drie games nodig om verder te gaan in het toernooi. Ook de finale werd over drie games beslist. Van Os won de eerste game met 21-18. Daarna zette Van Daalen de Jel orde op zaken door de resterende games te pakken met 21-15 en 21-18.

In de eindstrijd van het dubbelspel was Van Daalen de Jel minder gelukkig. Met Suijkerland wist hij in de kwartfinale nog een mooie overwinning te behalen tegen Saber Afif en Dave Khodabux (1) van Almere. Nadat Nick Smaling en Lennart Bijkerk in de halve finale aan de kant werden gezet, moest Van Daalen de Jel in de eindstrijd in twee games (21-18 en 21-17) het onderspit delven tegen het als derde geplaatste koppel Middelburg/De Vries.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws