badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs: 'Mooie strijd tegen Merrilees' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Erik Meijs: 'Mooie strijd tegen Merrilees'

Erik Meijs: 'Mooie strijd tegen Merrilees' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Vorig jaar rond deze tijd speelde ik ook de Dutch International. Ik kan me nog goed herinneren dat ik net terug was gekomen uit Vietnam en dus met een flinke jetlag en knikkende knieën op de baan stond en er door een Maleisiër werd uitgemept.

Dit jaar stond ik er echter heel anders en ben ik tevreden met hoe ik heb gespeeld.

Ik moest aantreden op vrijdag in het hoofdtoernooi tegen de nummer 1 van Schotland Kerian Merrilees. Bij de jeugd was dit altijd een speler waar iedereen bang van werd, omdat hij zoveel schijn had dat je bijna niet durfde te bewegen. Dit doet hij nu een stuk minder en gebruikt nu beter deze schijn en is dus nog gevaarlijker geworden. Ik begon de wedstrijd goed en overtuigend en Kerian leek nog niet echt bij de les, wat ervoor zorgde dat ik binnen no time de eerste set met 21-11 won!Lekker begin dus, maar natuurlijk moet je er twee proberen te winnen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Wat vind jij? Er zijn al 32 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws