badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Mooie strijd tegen Merrilees'

Vorig jaar rond deze tijd speelde ik ook de Dutch International. Ik kan me nog goed herinneren dat ik net terug was gekomen uit Vietnam en dus met een flinke jetlag en knikkende knieën op de baan stond en er door een Maleisiër werd uitgemept.

Erik Meijs: 'Mooie strijd tegen Merrilees' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard
Erik Meijs: 'Mooie strijd tegen Merrilees' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

 

Dit jaar stond ik er echter heel anders en ben ik tevreden met hoe ik heb gespeeld.

Ik moest aantreden op vrijdag in het hoofdtoernooi tegen de nummer 1 van Schotland Kerian Merrilees. Bij de jeugd was dit altijd een speler waar iedereen bang van werd, omdat hij zoveel schijn had dat je bijna niet durfde te bewegen. Dit doet hij nu een stuk minder en gebruikt nu beter deze schijn en is dus nog gevaarlijker geworden. Ik begon de wedstrijd goed en overtuigend en Kerian leek nog niet echt bij de les, wat ervoor zorgde dat ik binnen no time de eerste set met 21-11 won!Lekker begin dus, maar natuurlijk moet je er twee proberen te winnen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws