badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Ook Gayle Mahulette deed mee in Almere - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Ook Gayle Mahulette deed mee in Almere

Ook Gayle Mahulette deed mee in Almere - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Op zaterdag 6 en zondag 7 april werd het Master toernooi in Almere gehouden. Helaas was mijn voorbereiding voor dit toernooi niet goed, ik ben namelijk ziek geweest.

Die week had ik alleen donderdag en vrijdag rustig getraind, mijn benen voelde echt aan als pudding. Aangezien ik het weekend nog steeds niet van mijn verkoudheid en vastzittende keel af was, had ik geen hoge verwachtingen van het toernooi. Natuurlijk probeerde ik zo goed mogelijk te spelen en zo ver mogelijk in het toernooi te komen.

Mijn eerste wedstrijd zaterdagmiddag mocht ik meteen aan de bak tegen Manon Sibbald. De eerste set won ik met 21-14. In de tweede set nam ik een ruime voorsprong die ik aan het einde van deze set niet kon vasthouden. Mijn arm begon moe te worden waardoor ik veel slagen vanuit het achterveld in het net sloeg. De tweede set verloor ik met 19-21. Na de rust tussen de tweede en de derde set kon ik er weer tegen aan. Ik nam een voorsprong die ik niet meer liet gaan, de derde set won ik met 21-10.

Lees de rest van het verhaal op de website van Gayle Mahulette.

geplaatst door

verkregen via Gayle Mahulette

Wat vind jij? Er zijn al 47 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws