Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Panelleden Sportkadermonitor gezocht

Vanaf dit jaar start NOC*NSF samen met de sportbonden de Sportkadermonitor om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften als sporter, bestuurder, trainer of scheidsrechter. U doet belangrijk werk binnen de vereniging en weet als geen ander wat er speelt binnen de club. U kunt uw stem laten horen door u op te geven als panellid.

Sportkadermonitor

Samen met onderzoeks- en adviesbureau Oberon ontwikkelt NOC*NSF de Sportkadermonitor. Voor deze monitor worden er drie panels samengesteld: een voor sporttechnisch kader, een voor arbitrerend kader en een voor bestuurlijk kader. Als panellid krijgt u één keer in de twee jaar een verzoek om een internetvragenlijst in te vullen voor de Sportkadermonitor. Dit kost u ongeveer 20 minuten tijd. De eerste vragenlijst wordt komend najaar toegestuurd. Uiteraard informeren wij u ook over de uitkomsten van de Sportkadermonitor.

Wilt u uw stem in de sport laten horen en bent u geïnteresseerd in deelname aan de Sportkadermonitor? Dan kunt u zich hier inschrijven.

Onder de panelleden die de vragenlijsten invullen worden er een aantal leuke sportprijzen verloot.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Erik Meijs wordt hoofdtrainer bij BV Kwinkslag

4 jaar geleden

volgend artikel

Ton van Happen: 'Wat een onzin zeg!'

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws