clubzoeker

Trainersbijscholing Sportmedisch - niveau 4

Trainersbijscholing Sportmedisch - niveau 4

Badminton Nederland heeft in de afgelopen jaren met andere sportbonden diverse interessante scholingen voor trainers ontwikkeld.

SportSport

Ken je BV Steenbergen al?

Deze scholingen worden georganiseerd door de Academie voor Sportkader (onderdeel van NOC*NSF), zijn sportgeneriek van aard en worden door Badminton Nederland erkent als licentiewaardige bijscholing voor trainers. Eén van deze scholingen is Sportmedisch (één dagdeel).

Sportmedisch (niveau 4)

Sporters met een blessure vragen om een aparte aanpak. Soms zijn aangepaste trainingen mogelijk, soms moet de blessure op een andere manier genezen, bijvoorbeeld onder behandeling van een sportarts of fysiotherapeut. En ook sporters die na een blessure de draad weer oppakken, hebben meestal aangepaste trainingen nodig. Als sportleider is het belangrijk dat u op een gefundeerde en planmatige manier een programma op kunt stellen voor een individuele sporter die herstellend is van een blessure.

 • Lees het hele artikel op de website van Badminton Nederland.

 • Bijscholingen voor badmintontrainers

  Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

  Reacties

  badmintonline.nl op YouTube

  We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

  Recente artikelen
  Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

  Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

  Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober vindt de Dutch Open - dit jaar een international challenge toernooi - plaats in Almere. De…

  2 augustus 2021

  Viktor Axelsen wint badmintontoernooi Olympische Spelen in Tokio

  Viktor Axelsen wint badmintontoernooi Olympische Spelen in Tokio

  De Deense badmintonner en voormalig wereldkampioen Viktor Axelsen was in de finale mannenenkelspel in twee games te sterk voor…

  2 augustus 2021

  Selena Piek: I'm coming home

  Selena Piek: I'm coming home

  That's it. Our Olympic road is ending in the quarterfinals. Tried to gave it our all but the Koreans were simply better today.

  29 juli 2021

  Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

  Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

  That’s how I am feeling right now. Crazy how sports can go. If you would have told me up front that I would reach the last 16…

  29 juli 2021

  Vond je dit leuk om te lezen?

  Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!