SportSport

Geert in de mail: 'Verkiezing voor nieuwe afgevaardigde regio Zuid-West'

Geert in de mail: 'Verkiezing voor nieuwe afgevaardigde regio Zuid-West'

Er is veel te doen geweest over het feit of ik afgevaardigde zou kunnen worden voor Badminton Nederland. En nog steeds doen die gluiperds er alles aan dat ik het niet word.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland, waarom nodigen jullie zulke personen niet uit? Waarom krijgt Quintus geen e-mail dat het nu wel mogelijk is als jullie werkelijk willen dat iemand als ik afgevaardigde kan worden?

Laat me een keer raden: DE directeur van Badminton Nederland wil het liever niet. Ja, ja goed geraden. Deze all-time-loser doet er natuurlijk alles aan dat ik niet aan de regels voldoe. Nu geef ik je de kans. Ik doe het op mijn manier omdat ik om onze sport geef. En ik daag deze klotebond uit om me toch als kandidaat-afgevaardigde te respecteren. En dit heeft alles te maken met het feit dat ik wil dat we het hart voor de sport terug krijgen.

Laat het duidelijk zijn: als de directeur van Badminton Nederland naar Oro zou willen komen, dan hoop ik dat de ferry zinkt. Dat geeft twee voordelen: de vissen hier hebben wat om van te leven en onze sport is verlost van een persoon die de ontwikkeling tegenhoudt.

De manier waarop Badminton Nederland omgaat met het aanstellen van nieuwe afgevaardigden is schandalig en het geeft me nieuwe energie om deze organisatie aan te vechten en mijn strijd niet op te geven. Ik ga er niets extra's voor doen enkel en alleen om te zien of ze echt denken aan de sport of alleen maar aan hun eigen baan. Ik ben bang dat het voor hen alleen maar om het laatste gaat en niet om onze sport.

Ik zou dus zeggen: weg met de bobo's en denk dat onze badmintonliefhebbende bond geen flikker geeft om de sport en daarom Quintus geen e-mail stuurt dat het nu wél kan. Lezeres zie hier de feiten. Deze mensen geven niets om de leden, ze geven enkel en alleen om zichzelf. Ik weet niet hoe jullie het zien maar ik zie een zeer zieke organisatie.

Ik ga er wat aan doen as afgevaardigde. Ik blijf niet weg van vergaderingen ook al woon ik in het buitenland. De lunch zal koud worden omdat ik heel veel vragen zal hebben. Ik zal hard zijn voor het bestuur maar nog veel harder voor een directeur die daar niet thuishoort. De vergaderingen van Badminton Nederland zullen op het 8 uur journaal komen omdat ik het functioneren van de directeur op ongehoorde wijze zal aanspreken. Omdat ik zal eisen dat de technische staf laat zien waar ze mee bezig is en omdat ik weet waarover ik praat kunnen ze zich niet liegen tot een vaste baan de komende tijd.


Verkiezing voor nieuwe afgevaardigde regio Zuid-West

Geacht verenigingsbestuur, geachte competitiecontactpersoon,

De heer Jan-Willem de Man heeft zich teruggetrokken als afgevaardigde. Dit betekent dat er een vacature is ontstaan die opgevuld mag worden met een verkiezing van een nieuwe afgevaardigde. Door middel van deze mail kondig ik deze procedure aan.

Ik verzoek u geschikte kandidaten aan te melden via dir@badminton.nl voor deze belangrijke functie binnen Badminton Nederland. In het onderstaande overzicht treft u de betreffende termijnen aan. In de bijgevoegde tekst uit de statuten kunt u de van toepassing zijnde regelgeving nalezen. Tevens is een functieprofiel bijgevoegd. Indien u een kandidaat opgeeft, kunt u dan zijn/haar mailadres opgeven zodat ik in contact kan treden met deze persoon.

  • Opening aanmeldtermijn kandidaten: 31 juli 2013
  • Sluiting aanmeldtermijn kandidaten: 28 augustus 2013
  • Publicatie kandidaten: 11 september 2013
  • Verkiezing kandidaten tijdens extra Regiovergadering: uiterlijk 25 september 2013

Uiteraard kunt u bij mij nadere informatie over de procedure ontvangen indien u dit wenst.

Met vriendelijke groet,
Geert Jan Venekamp
directeur

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!