badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Samantha Barning: 'Vol goede moed begonnen op Papendal'

Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn site heb bijgewerkt. In die tussentijd is er veel gebeurd. Ik zal even een korte update geven over de afgelopen maanden.

Samantha Barning: 'Vol goede moed begonnen op Papendal' - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Samantha Barning: 'Vol goede moed begonnen op Papendal' - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

In Juli ben ik vertrokken voor een tweetal toernooien naar Amerika en Canada. Ik heb in beide toernooien zowel dubbel als mix gespeeld. In de damesdubbel met Iris heb ik op beide toernooien kwartfinale gehaald. Dit is voor ons een goed resultaat aangezien we net een nieuw koppel zijn. In de mix met Jorrit heb ik de kwartfinale gehaald in Amerika waarin we verloren van sterke Chinezen. In Canada hebben we heel goed gespeeld en de finale gehaald. Daarin waren helaas de tegenstanders een maatje te groot waardoor de tweede plaats voor ons het hoogst haalbare was. Hierover ben ik erg tevreden!

Even terug in Nederland was het alweer tijd voor het andere belangrijke toernooi, wat zonder jullie nooit haalbaar was geweest, namelijk het spelen van het WK! De eerste week heb ik getraind bij het trainingscentrum van Yao Jie, die alles tot in de puntjes geregeld had. Na een goede trainingsweek kon ik met een goed gevoel afreizen naar het WK. De eerste ronde stond meteen al voor de deur. Hierin waren onze tegenstanders de Ieren Magee. Deze werden in een goede wedstrijd verslagen in twee sets. De volgende dag wachtte de als 8ste geplaatst Polen op ons in de tweede ronde. De eerste set ging gelijk op, maar we konden het toch niet afmaken. De tweede set schoten we uit de startblokken en hing er een derde set in de lucht. Helaas konden wij ons niveau niet vast houden en de zeer ervaren Polen voorkwamen een derde set. Helaas, het WK zat erop. Nu terugkijkende ben ik zeer trots dat het ons is gelukt om samen met jullie daar te staan en goede wedstrijden af te leveren. Mijn dank aan allen die ons geholpen hebben is groot!

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

geplaatst door

verkregen via Samantha Barning

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Zaterdag 7 september start Duinwijck tegen DKC

5 jaar geleden

volgend artikel

Caitlin Pringle tells about herself

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws