Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Halve finales voor Muskens/Piek en Arends/Maas op Bitburger Open

© Alex van Zaanen+

Op de Bitburger Open in Duitsland hebben de dubbels Eefje Muskens/Selena Piek en Jacco Arends/Jelle Maas fantastische prestaties neergezet. Ze behaalden respectievelijk de halve eindstrijd van het vrouwen- en mannendubbel.

Jacco Arends/Jelle Maas zetten een geweldige prestatie neer door de als derde geplaatsten Chris Langridge/Peter Mills (Engeland) met 13-21, 21-12, 25-23 te kloppen. In de slotgame overleefde het Nederlandse duo meerdere gamepoints en verzilverde zelf de eerste direct.

Eefje Muskens/Selena Piek traden in de kwartfinale van het vrouwendubbel aan tegen Johanna Golizewski/Birgit Michels (Duitsland, 1). De Oranje-vrouwen speelde zeer sterk en wonnen in twee game met 21-17 en 21-18 van de thuisspeelsters.

Jacco Arends/Selena Piek speelden in het gemengddubbel tegen Michael Fuchs/Birgit Michels (Duitsland, 1). Het Oranje-duo knalde uit de startblokken en won de eerste game met 21-16. In een zinderende tweede game wonnen de Duitsers nipt met 21-18. In de beslissende derde game verloren Arends en Piek met het kleinste verschil: 19-21.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Leuke sessies Sportief Coachen bij BC Alouette

4 jaar geleden

volgend artikel

Drie kwartfinales voor Oranje in Hongarije

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws