badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Trainersoverleg in Nieuwegein

Het bestuur heeft net een roadshow achter de rug. Ik ben er niet bij geweest en heb eigenlijk alleen maar de verslagen gelezen, dus ik heb er geen uitgesproken mening over.

Trainersoverleg in Nieuwegein - Badminton Nederland
© Badminton Nederland
Trainersoverleg in Nieuwegein - Badminton Nederland
© Badminton Nederland +

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

In de verslagen ging het vooral over simpele dingen en niet zozeer over wat en of er een rol is voor een sportbond in de toekomst. Het is ook geen eenvoudige opgave, want het is gewoon niet bekend hoe de samenleving zich gaat ontwikkelen.

Dus inspelen op wat er maatschappelijk gaat gebeuren is bijna onmogelijk. Wat ik jammer vind is dat er geen nieuwe dingen door komen. Het is altijd voorzichtig besturen en vaak krijg je op voorstellen te horen dat je dit nergens anders ziet in andere landen. Dat klopt ook want dat is de definitie van NIEUW. Anders zouden we het gewoon nadoen noemen. Het is niet verkeerd om iets na te doen, maar ik heb liever dat anderen ons na gaan doen, want dan hebben we iets nieuws neer gezet.

Tijdens het NK zullen veel badmintonliefhebbers elkaar weer zien voor de wedstrijden, maar ook voor de bondsvergadering. Naast het bestuurdersoverleg komt er ook trainersoverleg van een viertal avonden waarin we in kleine groepjes moeten gaan bespreken hoe we 'weer' bij de top moeten komen van Europa.

Zelf ga ik op 4 februari 2014 deelnemen. Het is de tweede keer dat ik ga deelnemen aan een overleg van de bond. De eerste was een mislukking want het was veel te groot opgezet en er was bijna niets gedaan met de uitkomst van het overleg. Twee jaar terug werd er gesteld dat de trainersopleiding niet voldoet maar er is nog niets veranderd, terwijl het maar een paar weken hoeft te duren voor je verbeteringen kan invoeren.

Ik hoop dat de rit naar Nieuwegein op 4 februari niet nogmaals verspilde tijd is en dat er nu wel wordt geluisterd naar wat er uit komt. Als het ook deze keer niets oplevert dan is het afgelopen met de belangstelling voor zulk overleg.

geschreven door

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Junior Master finale op OroDenmark

5 jaar geleden

volgend artikel

Badminton Nederland ledenpas: wel even zelf printen

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws