clubzoeker

Trainersoverleg in Nieuwegein

Trainersoverleg in Nieuwegein

Het bestuur heeft net een roadshow achter de rug. Ik ben er niet bij geweest en heb eigenlijk alleen maar de verslagen gelezen, dus ik heb er geen uitgesproken mening over.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In de verslagen ging het vooral over simpele dingen en niet zozeer over wat en of er een rol is voor een sportbond in de toekomst. Het is ook geen eenvoudige opgave, want het is gewoon niet bekend hoe de samenleving zich gaat ontwikkelen.

Dus inspelen op wat er maatschappelijk gaat gebeuren is bijna onmogelijk. Wat ik jammer vind is dat er geen nieuwe dingen door komen. Het is altijd voorzichtig besturen en vaak krijg je op voorstellen te horen dat je dit nergens anders ziet in andere landen. Dat klopt ook want dat is de definitie van NIEUW. Anders zouden we het gewoon nadoen noemen. Het is niet verkeerd om iets na te doen, maar ik heb liever dat anderen ons na gaan doen, want dan hebben we iets nieuws neer gezet.

Tijdens het NK zullen veel badmintonliefhebbers elkaar weer zien voor de wedstrijden, maar ook voor de bondsvergadering. Naast het bestuurdersoverleg komt er ook trainersoverleg van een viertal avonden waarin we in kleine groepjes moeten gaan bespreken hoe we 'weer' bij de top moeten komen van Europa.

Zelf ga ik op 4 februari 2014 deelnemen. Het is de tweede keer dat ik ga deelnemen aan een overleg van de bond. De eerste was een mislukking want het was veel te groot opgezet en er was bijna niets gedaan met de uitkomst van het overleg. Twee jaar terug werd er gesteld dat de trainersopleiding niet voldoet maar er is nog niets veranderd, terwijl het maar een paar weken hoeft te duren voor je verbeteringen kan invoeren.

Ik hoop dat de rit naar Nieuwegein op 4 februari niet nogmaals verspilde tijd is en dat er nu wel wordt geluisterd naar wat er uit komt. Als het ook deze keer niets oplevert dan is het afgelopen met de belangstelling voor zulk overleg.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!