Trainersoverleg in Nieuwegein

Trainersoverleg in Nieuwegein

Het bestuur heeft net een roadshow achter de rug. Ik ben er niet bij geweest en heb eigenlijk alleen maar de verslagen gelezen, dus ik heb er geen uitgesproken mening over.

clubzoeker

Ken je BC Assen al?

In de verslagen ging het vooral over simpele dingen en niet zozeer over wat en of er een rol is voor een sportbond in de toekomst. Het is ook geen eenvoudige opgave, want het is gewoon niet bekend hoe de samenleving zich gaat ontwikkelen.

Dus inspelen op wat er maatschappelijk gaat gebeuren is bijna onmogelijk. Wat ik jammer vind is dat er geen nieuwe dingen door komen. Het is altijd voorzichtig besturen en vaak krijg je op voorstellen te horen dat je dit nergens anders ziet in andere landen. Dat klopt ook want dat is de definitie van NIEUW. Anders zouden we het gewoon nadoen noemen. Het is niet verkeerd om iets na te doen, maar ik heb liever dat anderen ons na gaan doen, want dan hebben we iets nieuws neer gezet.

Tijdens het NK zullen veel badmintonliefhebbers elkaar weer zien voor de wedstrijden, maar ook voor de bondsvergadering. Naast het bestuurdersoverleg komt er ook trainersoverleg van een viertal avonden waarin we in kleine groepjes moeten gaan bespreken hoe we 'weer' bij de top moeten komen van Europa.

Zelf ga ik op 4 februari 2014 deelnemen. Het is de tweede keer dat ik ga deelnemen aan een overleg van de bond. De eerste was een mislukking want het was veel te groot opgezet en er was bijna niets gedaan met de uitkomst van het overleg. Twee jaar terug werd er gesteld dat de trainersopleiding niet voldoet maar er is nog niets veranderd, terwijl het maar een paar weken hoeft te duren voor je verbeteringen kan invoeren.

Ik hoop dat de rit naar Nieuwegein op 4 februari niet nogmaals verspilde tijd is en dat er nu wel wordt geluisterd naar wat er uit komt. Als het ook deze keer niets oplevert dan is het afgelopen met de belangstelling voor zulk overleg.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!