Junior Master finale op OroDenmark

Junior Master finale op OroDenmark

Ik zeg nooit zomaar iets en dus ook dit niet. Ik stel voor dat de spelers 11 jongens en 11 meisjes uit elke van de 4 groepen naar Oro in Denemarken komen met een dubbeldekbus.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Verzamelen bij VELO in Wateringen en bij Amersfoort, er is plaats voor 86 personen in de bus met chauffeur. Vertrek op donderdag 11.00 uur bij VELO en 12.30 bij Amersfoort. Eten mee nemen voor onderweg. Om 00.00 uur aankomst, slapen in de hal, luchtbed en slaapzak meenemen.

Vrijdag om 10.00 uur ontbijt in het restaurant 200 meter van de hal. 12.00 uur start het toernooi, lopend buffet voor lunch en avondeten op vrijdag en zaterdag. Toernooi stopt voor de U13 en U15 om 21.00 uur en voor de U17 om 23.00 uur, 00.00 uur licht uit en slapen.

Zaterdag 08.00 uur ontbijt, 09.00 uur toernooi start, stopt dezelfde tijd als vrijdag. Zondag 09.00 uur ontbijt, 10.00 uur toernooi tot 16.00 uur. Afscheid om 17.00 uur en 17.30 vertrek terug naar Nederland. Aankomst maandag Amersfoort 06.00 uur en bij VELO Wateringen 07.45

Kosten incl. busreis, toernooi, eten en overnachten 225 euro per persoon. Dit kan natuurlijk helemaal niet voor deze prijs, maar hier in Denemarken kijken ze anders naar zulke dingen. Holbaek doet meer als gemeente dan Badminton Nederland als bond om badminton te promoten en een telefoontje was genoeg om sponsorgeld binnen te halen voor iets dat alleen maar met Nederland te maken heeft.

De wild card ga ik gebruiken voor lokale spelers van Oro en Holbaek. Ik kijk uit naar een positief besluit van Badminton Nederland al is de hoop heel heel heel klein.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!