Junior Master finale op OroDenmark

Junior Master finale op OroDenmark

Ik zeg nooit zomaar iets en dus ook dit niet. Ik stel voor dat de spelers 11 jongens en 11 meisjes uit elke van de 4 groepen naar Oro in Denemarken komen met een dubbeldekbus.

Ken je BC De Astroïden al?

Verzamelen bij VELO in Wateringen en bij Amersfoort, er is plaats voor 86 personen in de bus met chauffeur. Vertrek op donderdag 11.00 uur bij VELO en 12.30 bij Amersfoort. Eten mee nemen voor onderweg. Om 00.00 uur aankomst, slapen in de hal, luchtbed en slaapzak meenemen.

Vrijdag om 10.00 uur ontbijt in het restaurant 200 meter van de hal. 12.00 uur start het toernooi, lopend buffet voor lunch en avondeten op vrijdag en zaterdag. Toernooi stopt voor de U13 en U15 om 21.00 uur en voor de U17 om 23.00 uur, 00.00 uur licht uit en slapen.

Zaterdag 08.00 uur ontbijt, 09.00 uur toernooi start, stopt dezelfde tijd als vrijdag. Zondag 09.00 uur ontbijt, 10.00 uur toernooi tot 16.00 uur. Afscheid om 17.00 uur en 17.30 vertrek terug naar Nederland. Aankomst maandag Amersfoort 06.00 uur en bij VELO Wateringen 07.45

Kosten incl. busreis, toernooi, eten en overnachten 225 euro per persoon. Dit kan natuurlijk helemaal niet voor deze prijs, maar hier in Denemarken kijken ze anders naar zulke dingen. Holbaek doet meer als gemeente dan Badminton Nederland als bond om badminton te promoten en een telefoontje was genoeg om sponsorgeld binnen te halen voor iets dat alleen maar met Nederland te maken heeft.

De wild card ga ik gebruiken voor lokale spelers van Oro en Holbaek. Ik kijk uit naar een positief besluit van Badminton Nederland al is de hoop heel heel heel klein.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TB Brabant: Topsport Badminton in Brabant

TB Brabant: Topsport Badminton in Brabant

Brabant is van oudsher altijd een badmintonbolwerk geweest. Met name in de jaren negentig werden de kampioenschappen…

23 november 2020

Badminton Nederland Jaarplan 2021: coronavirus bepaalt de koers

Badminton Nederland Jaarplan 2021: coronavirus bepaalt de koers

Dit jaarplan 2021 wordt geschreven tijdens de tweede golf van het coronavirus. Deze tweede golf en de daaropvolgende…

19 november 2020

Will Fabienne Deprez and Peter Gade play an exhibition match?

Will Fabienne Deprez and Peter Gade play an exhibition match?

Most avid badminton fans know German pro shuttler Fabienne Deprez as the 5'7" tall blonde athlete who made her international…

19 november 2020

Badmintonnen in groepjes van vier: niet dubbelen!

Badmintonnen in groepjes van vier: niet dubbelen!

Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 17 november jl. maakte het kabinet kenbaar dat we per 19 november terug gaan naar de…

19 november 2020

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!