clubzoeker

Junior Master finale op OroDenmark

Junior Master finale op OroDenmark

Ik zeg nooit zomaar iets en dus ook dit niet. Ik stel voor dat de spelers 11 jongens en 11 meisjes uit elke van de 4 groepen naar Oro in Denemarken komen met een dubbeldekbus.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Verzamelen bij VELO in Wateringen en bij Amersfoort, er is plaats voor 86 personen in de bus met chauffeur. Vertrek op donderdag 11.00 uur bij VELO en 12.30 bij Amersfoort. Eten mee nemen voor onderweg. Om 00.00 uur aankomst, slapen in de hal, luchtbed en slaapzak meenemen.

Vrijdag om 10.00 uur ontbijt in het restaurant 200 meter van de hal. 12.00 uur start het toernooi, lopend buffet voor lunch en avondeten op vrijdag en zaterdag. Toernooi stopt voor de U13 en U15 om 21.00 uur en voor de U17 om 23.00 uur, 00.00 uur licht uit en slapen.

Zaterdag 08.00 uur ontbijt, 09.00 uur toernooi start, stopt dezelfde tijd als vrijdag. Zondag 09.00 uur ontbijt, 10.00 uur toernooi tot 16.00 uur. Afscheid om 17.00 uur en 17.30 vertrek terug naar Nederland. Aankomst maandag Amersfoort 06.00 uur en bij VELO Wateringen 07.45

Kosten incl. busreis, toernooi, eten en overnachten 225 euro per persoon. Dit kan natuurlijk helemaal niet voor deze prijs, maar hier in Denemarken kijken ze anders naar zulke dingen. Holbaek doet meer als gemeente dan Badminton Nederland als bond om badminton te promoten en een telefoontje was genoeg om sponsorgeld binnen te halen voor iets dat alleen maar met Nederland te maken heeft.

De wild card ga ik gebruiken voor lokale spelers van Oro en Holbaek. Ik kijk uit naar een positief besluit van Badminton Nederland al is de hoop heel heel heel klein.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!