Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Clemens Wortel kijkt terug op de Carlton Eredivisie Finale in Den Bosch

© Badminton Nederland+

Wat blijft is de herinnering aan een uitstekend georganiseerd evenement dankzij een unieke samenwerking tussen een groot aantal partijen. Te weten, de gemeente 's-Hertogenbosch, de directie van Maaspoort Sports & Events, de jubilerende vereniging BC 's-Hertogenbosch, Badminton Nederland en de collega's van de Bossche Badminton Federatie.

Een ruim gevulde Maaspoort, enthousiast publiek, die dankzij waardevolle sponsoren gratis dit evenement konden bezoeken, boeiende wedstrijden en een mooie winnaar als van VELO.

Maar wat mij zeer is bijgebleven is de indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Doris Gottmer, een jonge vrouw, lid van BCH, die onverwacht wreed is komen te overlijden, zo vlak voor dit evenement. Een minuut stilte, stijlvol ingeleid door Alex Nelissen, met bijzondere aandacht voor het feit dat de familie van Doris besloten had aan orgaandonatie te doen en daarmee nieuwe toekomst te kunnen bieden aan vier onbekende mensen: diep respect hiervoor.

Voor mij en met mij voor veel leden van BCH zal de editie Play-offs 2014 dan ook de geschiedenis van Badminton Nederland ingaan als de Play-offs van Doris Gottmer.

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws